poradíte mi niečo na objem? mám vlasy asi do polovice chrbtu, žial strih do postupna sa mi vobec nehodí, takže ich mám zarovnané, no hore ich mám strašne splastnuté a tak od polovice dlžky mám zas objemnejšie, nejaký dobrý šampón alebo niečo mi neviete poradiť?požívam iba od lorealu tužidlo na objem, ale to vydrží tak 2-3 hodky a potom mi to opať padne
Objem vlasov
mam ties problem s objemom skusala som vseliake sampony a nic mi nepomohlo ani postupka babi poradte mi co robit
ahoj, mne super pomaha na objem kondicioner revivogen. mam od detstva jemne a splihle vlasy bez objemu. Pekne mi to zahusti vlasy a drzi cely den. Drzim palce -odkaz odstránený-
ja používam občas natáčky a ak na ne nemám čas, tak trošku podtupírujem a zalakujem Got2B Megalomania...taká červená fľaška..a nemám problém s tým, že by mi to spľaslo...
no hej pantenne obsahuju silikony. a ako som si zistila silikony su riadne svinstvo. skus L´oreal fialovy na zvecsenie objemu, ten je bez silikonov a pouzivala som ho roky rokuce. ale podla mna lepsi je syoss volume ktory mam teraz a nedam ho z ruky:) tiez neobsahuje silikony dokonca to tam mas aj napisane (aj ked ine druhy samponov syoss ich mozno maju to neviem). aj tak najlepsie je vlasy vyfukat cez kefu a mas to:) z tuzidiel som vyskusala uz vsetko mozne a najviac objemu mi dal syoos volume (t.j. aj 2 dni po umyti vlasov) tak drzim palce:)
cawte... nevite poradit nieco na zvecsenie objemu ?? mam mikado takmer po ramena a vobec sa mi nehodia splasnute vlasy ... prosim pomozte mi :)
mne veľmi pomáha šampon head and shoulders na objem a tužidlo a lak od taft - ten zelený skutočne to zväčší dosť objem. normálne sa kamarátky čudovali že ako mi zhustli vlasy. skúste za to nič nedáte. a strih ja mám tiež do postupky a asi tak do pol chrbta ale chcela by som zarovnať lebo tie vlásky skutočne pôsobia objemnejšie a hustejšie
ako som uz spominala na vlasy bez objemu sa hodia jednoduche strihy, najepsie rovno zastrihnute s miernou postupkou , najdlhsie tesne pod ramena
kup si objemove natacky a zalakuj. ja pouzivam ceramidovy sampon, ten mi zvacsil objem a nevypadavaju mi tak vlasy. ale zase na druheju strane ja mam postupku, nemam zarovnane.
zda sa mi ze vsetky sampony od pantene obsahuju slkodlive silikony, ale nieosm si ista