Pobolieva ma chodidlo ľavej nohy, hlavne po chôdzi a nahmatala som na vonkajšej strane chodidla takú malú puklinu, alebo kostný výrastok. Už voľným okom vidím ako vonkajšia línia chodidla nie je rovná ale je tam výbežok. Dá sa to liečiť? Bolí to hlavne, keď je teplejšie počasie
výrastok /uzlina/ na vonkajšej strane chodidla
Robí sa to z nízkej obuvi resp keď je úplne nízka podrážka ako majú šlapky a žabky.Ja mám toto isté už štvrť roka, chirurg mi urobil sono a povedal, že je to zapálená achilovka a že mám akokeby vodu v päte.Dal mi na to masť Diclobene a aj tri krát denne som si to preväzovala a natierala.Bolieť ma to síce prestalo, ale ,,výrastok" tam mám stále.Ako prevenciu mi poradil vyhnúť sa obuvi s nízkou podrážkou a viac sa nestaral.Ak ťa to ešte stále neprestalo bolieť navrhujem ti tiež navštíviť chirurga, možno sa k tomu postaví zodpovednejšie ako ten môj.
Robí sa to z nízkej obuvi resp keď je úplne nízka podrážka ako majú šlapky a žabky.Ja mám toto isté už štvrť roka, chirurg mi urobil sono a povedal, že je to zapálená achilovka a že mám akokeby vodu v päte.Dal mi na to masť Diclobene a aj tri krát denne som si to preväzovala a natierala.Bolieť ma to síce prestalo, ale ,,výrastok" tam mám stále.Ako prevenciu mi poradil vyhnúť sa obuvi s nízkou podrážkou a viac sa nestaral.Ak ťa to ešte stále neprestalo bolieť navrhujem ti tiež navštíviť chirurga, možno sa k tomu postaví zodpovednejšie ako ten môj.
moja babka ma podobny problem uz dlho aj na operacii bola a nepomohlo
Tiež mám s tým problém.Zistila som to lrn nedávno, no tiež ma trápi kostný výbežok na vonkajšej strane chodila.. spôsobuje to zrejme nevhodná obuv.. pretože doteraz som problémy nemala no odkedy pracujem v závode a nosím gumenú nepriedušnú obuv a celý deň som na nohách mám tento problém a tiež sa mi robia haluxy ktoré sa robia zvyčajne ženám po 40tke :-/ ja mám 23 a obávam sa ako ti bude vyzerať neskôr ..za každú radu ako takéto problémy odstrániť budem veľmi vďačná.