Co ked otehotniem?

Príspevok v téme: Co ked otehotniem?
amanda21

Ahoj, moze mi niekto pls poradit. Mala som zapal zubu a doktorka mi predpisala tetracyklinove antibiotikum Deoxymykoin, pocas neho som ale mala pohl.styk. Pocula som ze antibiotika znizuju ucinok antikoncepcnych tabletiek. Bojim sa aby som neotehotnela, chodim este len 2 rok na VS. Poradte prosiiiiim

amanda21

ved ja som nechcela, lebo som sa bala. ale vies aky su chlapi, sak nic sa nestane podla nich, nie? ja som mu hovoril aby to nedal do mna, ale v tom vzruseni na to dako pozabudol :-| ale uz je vsetko o.k. papa

evelina

Nabuduce si teda poloz danu otazku predtym, nez sa do teba vystrieka...Pocas suloze ta to nenapadlo? Ja by som teda chlapa do seba nepustila, keby som nemala plne zaistenu antikoncepciu...

xyxy

Máš asi tých 21, si dospelá, čoho sa bojíš? Ja som si bral svoju manželku, keď mala 21.Nemali sme nič, len seba.

amanda21

s muzom ktoreho lubim uu vyse dvoch rokov, planujeme aj spolocnu buducnost, ale teraz by to nebolo najvhodnejsie. Ale ak ano, ale ja stale dufam ze nie, urcite by som si ho nechala. Len nasi, tych sa bojim, ako by som im to povedala. Skola sa da hadam prerusit.

tinusska

bolo to milovanie s muzom, s kt. sa lubite? ak by si aj zostala tehotna, neviem ci mas svedomie na interupciu, kaslat na skolu, ta sa da dokoncit, ale ak to s partnerom myslite vazne, tak by to nemusel byt problem...