Prosím Vás o pomoc.Mám len 16 rokov a už som si našla na hlave dosť veľa sivých vlasou...Strašne sa hanbím a bojím sa toho aby si to niekto nevšimol lebo sa zato strašne hanbím...mala som dosť problémov a veľa stresov minulého roka ale aj teraz sa bojím a stresujem aj kvoli malickostiam...Prosím pomožte mi!!!Nechcem si už nájsť nove sivé vlasy!Hrozne sa preto trápim!
Naozaj prosiim poradte mi...co mam robit?
Elle mam taky pocit ze sa pise hanba a nie hamba...takze zopakovat aj ty tu gramatiku!!!
Elle, prepáč, ja som si myslela, že to platí na Evušku, ten england má viac defektov :-))
Pre Elle
Gramatiku som videla už aj horšiu, zas taká katastrofa to nie je. Nie všetci sú schopní sa ju naučiť a pritom to môžu byť inteligentní ľudia. Tak nesúď pán dokonalý.
Evuška, existuje na to príprvok Šediváčik, dostať ho v lekárni. Pri jeho používaní šedivé vlasy postupom času dostanú svoju pôvodnú farbu. Má to však 2 nevýhody. Treba ho používať stéle, inak sa šedivosť vráti a popritom sa nemajú farbiť vlasy klasickými farbami. Pozri
tu: grey-out.com
Inak neexistuje nič, len farbenie. Veľmi šetrné je farbenie Henou a ešte aj vyživuje vlasy - sú to byliny.
A england, čo si tak zopakovať gramatiku? Hamba ti!
Evuska, to je geneticke a netrap sa s tym.Ak Ti to bude vadit pouzijes farebny sampon na vlasy. Podla moznosti takej farby ako mas vlasy a nikto nic nezbada. Preto sa zbytocne trapis v zivote pride este vela vacsich problemov pre ktore sa budes trapit.
Vela stastia, netrap sa lebo naozaj ochories. A.
a england ty si takto normalny?