Chcem ryšavé vlasy

Príspevok v téme: Chcem ryšavé vlasy
delilah

Mám hnedé vlasy a už veľmi dlho by som sa chcela zafarbiť na ryšavo. Nie červeno,ryšavo!
i.telegraph.co.uk
Podľa mňa sú ryšavé vlasy krásne a mám bledú pleť, takže čo sa môže stať?
Môj problém je, že neviem aká farba mi na vlasy chytí a či vôbec taký odtieň existuje! Skúšali ste to už niekto? Trvácnosť nie je dôležitá, ide mi len o letné prázdniny...Ďakujem :)

Sanaaa

skus farbu na vlasy. Len pozor, nie každemu sa to hodi. Vhce to potom k tomu aj primerane ličenie. Aku farbu si použila, použiješ?

Zuzu35

Ahoj delilah mala by si rozhodne vyskúšať práškovú egiptskú hennu herb.a odporúčam ti medenú pokiaľ chceš byť krásne ryšavá:-)

betty7

pukacpuk - to tvoja sestra používa aký druh a aký odtieň farby na vlasy? sú veľmi pekné...ja používam už dlhodobo odtieň Loreal Mango,74

rebeka12

delilah,kazdy chce nieco ine,co mu priroda nadelila.Moja 13rocna dcera tie svoje od prirody rysave neznasa,a uz ich prekryva .Pritom ma velmi pekny odtien,co je snom mnohych zien.Fakt.Daj si henu na vlasy,ta chyta pekne na rysavo.+vlasy vyzivi a pekne sa lesknu.

lenkaa123456

no ked mas tmavsie vlasy ako chces mat, tak je logicke ze ich treba najprv peroxidom odfarbit. a potom na to dat tu rysavu fdarbu. ale samozrejme treba ratat s tym, ze ked ti budu odrastat, zase tie korienky budes musiet odfarbit a tak dat zase tu rysavu. cize je potrebne vkuse odfarbovat vlasy