potrhané brušné svalstvo

Príspevok v téme: potrhané brušné svalstvo
noro

Skrátene: Pred rokom sa mi prihodil úraz pri zimnom športe a natrhol som si pri tom spodnú časť brušného svalu.Bolo to voľmi bolesťivé i napriek tomu som nenavšťívil lekára a liečil som sa svojsky čiže všetkými masťami.Po 2-3 mesiacoch bolesť ustúpila ale vznikla mi v tom mieste priečna zdurenina ktorá je viditelná a hmatatelná po celej šírke brušnej steny.Prišiel čas keď možno nevhodné liečenie sa začalo prejavovať.Po aeróbnom športe to začína byť fakt bolestivé a začínam mať obavy.Čo mi spomínali známi,malo by to ísť chirurgicky sceliť. Prosím o radu . Ďakujem.

romanix

Kamosko, behni predsa len za doktorom. Uvedom si ze spodne brusne svalstvo ti drzi dohromady niekolko kg vnutornosti creva, atd. Kludne sa moze stat ze mas pruh = hernia a moze ti to prejst az do vajcakov, potom ti nepomoze ziadne zatlacanie - mozu byt velke a tazke a moze to byst bolestive. Dokotori su na to aby pomahali - nezanedbaj to.... vsetko dobre.

iris

ja niekedy ked lahnem tak mam tiez vydut v pravom boku,pruh myslim,ked to jemne popritlacam,tak to uz nie je. Fungujem s tym uz nikolko rokov,a nevsimam si to radsej.Vraj sa to da poliecit aj posilovanim brusnych svalov(len neviem,ktore cviky su vhodne) ak nechces chirurgicky.Snazim sa nedvihat tazke,a ked nieco je tak si to preistotu pritlacam rukou. ale fakt,je to zriedkavo,skoro to ani nevnimam,a neboli to

shit

ja som malo potrhane svalstvo na viacerych miestavch.doktory mi hovno pomohli,povedali,ze to sa vylieci...po roku a pol `liecenia` sa to spravilo.pol roka som bol v pohode.a potom baac,,,znova sa to roztrhlo.k doktorovi nejdem,lebo viem,ze mi nepomozu a miesto sportu pozivam hasis...

samotqa

Podla mna to moze byt pruh. Kamos si tiez nahmatal nejaku vydut (ci ako to mam nazvat) a po navseteve lekara zistil, ze je to pruh. Chod k lekarovi, kym nie je neskoro!