Ahojte! Chcela by som kvôli pleti uzivat pangamin. Patrim do rizikovej skupiny bola som dlho vegetarianka. Ktoru znacku mi konkretne odporucate??..Spytala by som sa v lekarni ale tam budu aj tak propagovat len značku ktoru predavaju. Pomohlo vam to na plet??..poradte prosim, Dakujem
pangamin....ktory?
zdravim vas.ja som uzival pangamin este za totality a to 3x po 20 tabletiek a vtedy byvali raz tak velke.ziadne problemy som nemal a ani som nepribral a uz 38 rokov si drzim vahu ako na vojne teda +,- 72 kg.cvicil som teda aktivitu som mal.a jedol som to kvoli vit. skupiny B.ak je nedostatok tak v tele sa zvýsi homocystein a od toho sa odvija vela roznych problemov..aspon takto v kratkosti.
Ked sme pouzivali Pangamin , boli sme menej chore ...posobi aj na plet kozu ale nie je to botox.-) na plet je vyborne byt na vzduchu,denen sa prechadzat ci bicyklovat..
B-čka su bohate v orechoch..
denne 7 ks orechov ,mandlí 1jablko a nebudete musiet k lekarovi alebo choroba ryychle prejde..
zdravie potrebuje kyslik a pohyb..jedlo pestre..
na travenie pomaha lanove semienky, lyžička kokosu, kysle mlieko a stava z prevareneho kysleho mlieka alebo mlieko s tr.octa ci citr.stavy prevarit .bude z toho tvraroh a stava syrovatka.. vyborne aj na zal.vredy a regenr.trav.systemu a čriev,.po ATB.. a pod.Kysekaste mliečne vyrobky..
ako masku pouzi normalne drozdie a nie tabletku rozdrvenu.
no asi to posobi na kazdeho inak niekomu pomoze a niekomu mozno nie ;). Dovody akne mozu byt rozne.
ja pangamin uz v podstate beriem ako poslednu moznost.
ivan33 dik aj masku urcite vyskusam ;)
vyskušam...dakujem:)
u nas v rodine uzivame bifi-pangamin. neviem, ci je to aj na akne, ale tento sa mi zda najlepsi. ale mnozstvo 3x3 denne mi pripada trocha prehnane. teda - ak nechces zaroven aj pribrat. lebo z pangaminu sa pribera.
aha! tak teraz som tu o tom debatoval s manzelkou a spomenula si, ze kdesi pocula, ze na akne sa ma davat pangamin rozdrveny a zmiesany s troskou vody - davat na plet a nechat ako masku zaschnut - aspon 15 - 20 minut vecer. tak to tu pisem, snad to niekomu pomoze.
ja som ho tiež brala..na akne..možno 2 mesiace v kuse...každy jeden den..a nepomohli mi to vobec..možno som to brala krátko,alebo neviem:/
dakujem Help
ma niekto este skusenosti? :)
Vždycky jsem měla velké problémy s akné. Vyřešily se až teď, když jsem začala užívat Pangamin bifi+ (s pupalkou a lactobacilem). Jedla jsem 3x3 tablety denně. Je to skvělá věc, za pár korun, super účinek.
diskuse.doktorka.cz
Tak zrejme to ma nejaky pozitivny ucinok:)
Vela zdaru.