Môj brat je gay

Príspevok v téme: Môj brat je gay
enzo

Zistil som,že môj brat je na chalanov. Má len 13 rokov. Zo začiatku som videl odkazi na stránky kde chodí/v historií/ boli tam len chalani a aj na google si vyhladával slovo gay. Nič som mu nehovoril lebo som ho pri tom nikdy nenachytal a tak by sa vykrútil. Začal som mať ale podozrenie, že zrejme nebude tak celkom všetko v poriadku. Keď som raz nebol doma oco ho zrejme pri niečom pritihol a zatrhol mu net. Nepýtal som sa čo to bolo. Lenže vďaka mojím "super" rodičom to zatrhnutie trvalo asi 3 hod. Dnes si zabudol odhlásiť z pokecu a nechal si aj RP otvorenú.Ako som sadol k PC mi hneď som videl,že si písal s nejakým chalanom,vlastne všeto si písal len s chalanmi, písali si o tom, že sú na chalanov a chceli si pomeniť foto penisov. Takže to mám už potvrdené. Neviem čo mám robiť. Povedať to rodičom by asi nič neriešilo, a nechcem im pridávať startosti ktorých majú aj tak dosť. Osobne mu tiež asi nemôžem nič povedať lebo by žaloval rodičom čo mu to hovorím a ja by som bol ten zlý. Čo mám robiť?

Valentin

Duchovná poradna - Duchovná pomoc uzdravenia a oslobodenia Homosexulity počte 26 prispevkov do témy " Môj brat je gay " na stránke forum.zdravie.sk

matus_sp

Ahojj jee tu niekto na pokecanie ked jee tu niekto tak nech mi napise na pokec rp mojj nick jee matus_sp a hladam chalana na anal kto chce nechh pride ja pockam byvam v stropkove alebo siiiiiiii mozeme pokecat sooom len obycajny rom cigan ktory nema dve zuby nehambym sa zato co sa mi stalo lebo hamba jee len hriech kto by chcel tak nech pise pockam
Ahojjjjjjjte chalani

Gima

Je to jeho vec ako bude riešiť svoj život. Nemali by ste sa do toho pliesť a starať sa do jeho budúceho sexuálneho vývoja.

Stranger92

Mam podobnu skusenost, ale tym gay chalanom som bol ja nie moj brat. Dlho mi trvalo, nez som sa s tym zmieril. Neviem co ti poradit, ale na stranke boyfriend.sk su dost zaujimave clanky aj pre chalanov ako som ja a mozno tvoj brat ;) mas dve moznosti bud ho nechas v tom, ze o tom nevies, alebo mu to povies a podas pomocnu ruku ;)

NO2

Radšej by mali zvýšiť prídavky na deti, lebo ľudia žijú na hranici biedy. Len to stačí spraviť a nemusíte nám zakrývať oči riešením podstatných vecí, dajme tomu na teoretickej úrovni. Ale je pravda, že pozeraním telky, ľudia trochu zabudnú, že sú hladní. Ďakujeme aj za to.
A ešte ma napadlo to, že ako zabráni nejaký zákon takej lezbe, aby sa starala o svoje vlastné dieťa (čo nie je nič nové pod slnkom) aj so svojou partnerkou?
Nemyslím si, že na Slovensku by niekomu chýbal papier na vzťah.

vikiiiii

Zistila som dnes ze moj brat je gay/homosexual ma 16...zistila som to tak ze sol si pozrela co si pisal s jeho spoluziakom myslim si ze aj naj kamaratom a tam s videla ze ten kamarat napisal bratovy milujem ta a moj brat ze aj ja teba...potom moj brat odfotil dom ktory sa mu paci a na pisal ze toto je nas dom...ako to mam zobrat ze je gay/homohsexual?A este ze mal 2 frajerky ale prvu mal asi pol roka a druhu asi 1/2 mesiace.POMOZTE

rouzsa

stara tema len aby nevnuti nejaku zamilovanu chuderu sisa vydat za neho ako to robia niektory fayovia ktory sikovne kriju svoju homosexualitu a urobia zenu nestastnou na xely zivot.Ak si uzeranr tak bud stastny s uzikom a nerobte nesrastnymi zenami jtore chcu sa vydat za muzov ktory vedia a chcu milovat svoje zeny.Budte budme stastny hociako nad vs priroda stvorila a nerobte nestastnymu zeny ktore chu byt milovane.