zúfalé stavy...poraďte... :-/

Príspevok v téme: zúfalé stavy...poraďte... :-/
nathalie777

ahojte. budem mať 18 rokov a stále sa trápim so svojou postavou a stravovaním. prešla som si už kedysi dávnejšie obdobím rapídneho schudnutia. teraz mám 170 cm a cca 51 kg, raz hore, raz dole... ale stále nie som so sebou spokojná. hoci pravidelne behávam, športujem, snaažím sa zdravo stravovať, ale niekedy ma prepadnú také úzkosti, že jem sladké, inokedy sa trestám, že nič... nie som s tým sama spokojná, lebo viem, že človek by mal mať rád sám seba a mala by som to dosiahnuť aj ja, lebo mi mnohí hovoria, že môžem byť úplne spokojná s postavou. a ja sa stále bojím, že priberiem :( väčšinou sa môj deň skladá len z raňajok(musli, ovocie, jogurt pod) a obed a za tým ešte niečo. sú to však väčšie porcie. neviem, ako sa prinútiť jesť pravidelne a najmň čo, aby soom nepribrala :( neviem, nemám dobrý pocit... chcem to už mať vyjasnené a stále sa neviem dosťať z toho začarovaného kruhu. miery: 85 - 64 - 89

poraďte mi, ak viete, ďakujeem :)

dievcagirl

Aj ja si myslim,ze to nie je o chudnuti a nespokojnosti s vahou,ale je to o psychike.Skus zajst za nejakym psychoterapeutom.Cim skor tym lepsie.Myslim si,ze ked Ti napisem,ze mas na svoju vysku a tie miery vyraznu podvahu neuveris mi,lebo sa vnimas inak.
Drzim Ti palce,skus naozaj vyhladat odbornu pomoc,mozno mas dobru kamaratku,ktora tam pojde s Tebou alebo chod s mamkou.

agama

zas tak si to nemusela napísať...

a až taká ´čistá´ anorexia to nie je, len sa môže rozvinúť, preto som jej aj odporúčila psychiatra

agama

úplne vážne ti navrhujem návštevu psychiatrickej ambulancie a držím palce aby si všetko zvládla a dostala sa opäť do normálu...

agama

úplne vážne ti navrhujem návštevu psychiatrickej ambulancie a držím palce aby si všetko zvládla a dostala sa opäť do normálu...