ked sme spolu začali,bolo to super.milovali sme sa na miestach,kde by ma to ani nenapadlo a k tomu často.fakt sme si boli blízky v porovnaní s dneškom.sme spolu už dva roky a ja mam pocit,že to krachne.milujeme sa strasne málo,lebo nie sme sami.poradte,ako to napravit...
malo sa milujeme
Tak, v prvom rade, si on alebo ona? :)
mame podobny problem. na zaciatku sme sa milovali kazdy den. teraz sm spolu uz piaty rok a milujeme sa raz za tyzden. tiez nie sme sami. dolezite je ze sa lubite a nie to ako casto mate sex. dolezite je si to poriadne uzit ked mozete byt spolu a skusat stale nieco nove, aby to nezovsednelo. ntiez som bola dlho smutna, ze mame malo sexu a myslela som si ze drahy uz po mne netuzi. ale teraz to uz neriesim a ked mozeme byt spolu tak mi to vynahradi mnohonasobne :) drzim palce
ja mam podobný problem, zo začiatku sme sa s priatelom milovali aj ked sme neboli sami ale ako sme boli na dovolenke a mala som možnosť sa uvolniť a mala pri tom konečne orgazmus teraz to nedokažem ked viem že je za dverami mama. Tiež sme spolu dva roky a velmi ho lubim a viem že sex potrebujeme lebo sme potom nervozni ale neviem sa premôsť
noo vies,,,,ak ste spolu uz dva roky tak sa mate asi velmi radi,,,a laska nieje len o sexe aj ked sex k tomu patri,,mali by ste sa porozpravat,,,povedz ze ti to prekaza ze sa nemilujete tak casta ze chces aby to bolo ako predtym
pouzivate vtedy kondom?
no ja to robim aj ked ma holka zenske obdobie a pritom sme neni sami doma :)
lubite sa? ak ano, tak by to nemal byt problem.. ved nejde len o sex, ci ano?