zenka intimna kozmetika

asdfjklô

ten lactacyd sa da kupit aj v drogeriach a stoji rozne okolo stovky, bo tam mas emulzie, penu, vlhcene obrusky.
a podla mna je dobry, ja osobne som s nim spokojna.

suzy99

baby prosim vas ten lactacyd kolko stoji a kupuje sa asi v lekarni predpokladam ...lebo som si vsimla ze je dost ospevovany tak by som ho xcela skusit

lea

No mne prave jeden svajciarsky profesor gyn. povedal, ze rozne obrusky a tak su jedno velke klamstvo a chemia a v prvom rade ide o biznis. takze to asi velmi nepomaha.

sasa

Ja používam Lactacyd a som s ním spokojná, už si to bez intímnej hygieny ani neviem predstaviť. Používam ho hlavne po sprche, ale podľa toho aké máš problémy, ak máš napr. výtok tak môžeš cez deň použiť aj obrúsky, resp. ak máš svrbenie. Ale ak to dlhšie pretrváva, tak radšej vyhľadať lekára a nasadiť správnu liečbu.

adkalc

Baby, mozno sa opytam hlupo, ale ako casto pouzivate intimne pripravky? Aj viackrat do dna alebo raz denne po sprche?

neva

Ja použivam intimny gel Gyntima. Som s nim spokojna, myslím si, že naozaj pôsobí proti hubovitým ochoreniam. Kupila som aj čípky tej istej značky a po menzese si vždy dám polovičku - preventivne.

lea

Ja mam velmi dobru skusenost s pripravkom Intima od firmy AOK, je to prirodne prostriedok na umyvanie a velmi mi pomohol. pri pouzivani bezneho mydla som mala opakovane problemy. Tiez tie pripravky, co dostat v lekarni sa mi vobec nezdaju, same tenzidy, aj moj gynekolog vo Svajciarsku, kde som byvala, sa vyjadril, ze tam ide len o biznis farmaceutickych firiem.

the_me

už cca rok používam namiesto akejkoľvek intímnej kozmetiky len lubrikačný gel od firmy TEA TREE OIL a je super. má antibakteriálne účinky a je super. cena cca 120 Sk ale len v lekárni.