Nemám teplotu, ani nádchu, ale hrozne ma bolí hlava a mám taký kašeľ, že stále hlieny vykašliavam..neviete či to už mám alergiu alebo som chorá?
Alergia alebo..?
Mám tieto problémy už 6 rokov.Liečim sa u alergologa,plúcneho lekára,nosne ušné.Lekári sa snažia,ale zatiaľ mi to nepomáha,stále vykašľiavam hlieny a veľké množstvo.Dostávam spreje do hrdla i nosa.Hlava ma prestala bolieť pretože hlieny sa odstraňujú, lenže sa stále tvoria a tak to ide dokola.Teraz som sa dozvedel z internetu o BUTEJKOVEJ metode, ktorá je založená na správnom dýchaní a tvorba hlienov vraj môže vznikať aj nesprávným dýchaním tj.cez ústa.Je to metoda na liečenie astmy, a môže vraj pomôcť aj pri tomto probléme. Tak sa učím správne dýchať podľa uvedenej metody.Dúfam, že mi to pomôže.Zatiaľ mi nič nepomáha a lekári mi tvrdia, že stým musím žiť až do smrti.Pekná perspektíva, ktorú neprajem nikomu.
mária
nie pri každom ochorení musíš mať horúčku...
podla mna ak to mas dlhodobo, tak to moze byt alergia, ale ak to mas len teraz kratko, akutne, tak si asi chora, najlepsie to posudi lekar...
tazko ti tu poradia cez net..ale moze to byt aj alergia