Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moje vytuzene tehotenstvo-moje prve otazky

Príspevok v téme: Moje vytuzene tehotenstvo-moje prve otazky
daduskaaaaaa

ahojte babenky konecne po pol rocku sa nam podarilo splodit babatko:)som velmi stastna a je to asi najkrajsia vec na svete cakat a mat babatko.No a vlastne by som sa chcela opytat comu sa mam vyvarovat co nepapat.Viem ze nie vyprazane ,ani jedla z vnutornosti,hlavne nepit alkohol...fajcit nefajcim.Som momentalne v 6 tyzdni-podla toho som som si ratala ja.U dokrorky som bola vcera prvy krat a este mi nic nepocitala len zobrala krv a dnes mi oznamila ze som na 100 percent tehotna.Strasne lubim brindzove halusky:Dmozem ich papat?:Dja vobec neviem co take mam jest.Ohladom toho mi nic nepovedala akurat ze si mam na seba davat pozor a za 2 tyzdne mam prist.No mne sa to zda neskoro...nemala by som ist uz na buduci tyzden?a sono mi mozu kedy spravit?kamaratka mala mimomaternicove tehotenstvo a strasne sa bojim aby som ho nemala aj ja.Kedy sa to da zistit?no zatial otazok staci:)ale mam ich este vela.Dakujem za vsetky prispevky

usiko

v 6tt, 4 mm to malo a lekar videl aj srdiecko...ja som videla bodku...ale spravil mi fotku....ale aj teraz na nej vidim len bodku.....

..teraz idem v iutorok na poradnu, tak uvidim co a ako, bohvieako sa nestravujem, bo som nemala na nic chut, este k tomu som vegetarian uz 12 rokov a od masa mi je zle....aj od jeho varenia, tak neviem......este sme navyse na dovolenke v zahranici v dost velkej nadmorskej vyske......tak som si povedala, ak prezije toto, tak uz vsetko....

pred 2 tyzdnami mi brali asi 5 skumaviek krvi, tak uvidoim co zistia a teraz mi tiez daco budu brat....proste vela krvi beru, sa priprav....

daduskaaaaaa

usiko dakujem.No veru nesportujem :) som rada ze pridem z roboty domou a lahnem do postele:)no teeda tak aspon tu mam niekoho kto je cerstvo tehotny:) teda mas viacej tyzdnou ale cca rovnako:) a kedy si bola prvy krat na sone? aj si to malicke videla?

usiko

Daduskaaaa,

no, ja som teraz v 10 tt, ak sa teda nic medzitym nestalo.....

...so sportomm opatrne, radsej teraz nesportuj, len chodza, taka rychla chodza....aj tak by si mala byt unavena, takze do sportov sa ti asi velmi nechce....

lekar mi povedal, ze sex do 12 tyzdna radsej nie, lebo do 12 tt byva najviac potratov, tak mam davat pozor....

...co sa tyka jedla, ak ti nie je zle, tak papaj, na co mas chut, ak ti je zle tak len to, co zvladnes....

...bryndzove halusky, citala som, ze by sa vraj bryndza nemala, prave kvoli tomu, ze nevies, ake bakterie obsahuje, teda je dost hakliva na pokazenie a ani nemusis vediet ze je pokazena, ked su spory plesne iba mikroskopicke....ja viem, ze mi tu bude kdekto oponovat, ze bryndza je zdrava, ale kto skutocne vie, co si kupite v obchode, ako to skladovali, a aka cerstva v skutocnosti je?

...vela pi, vody a caje, jedz po malych davkach, radzej castejsie a po malo, ako sa nadzgat, aby ti nebolo zle.....

...a papaj vitaminy pre tehotne /vies, mozno ze su nanic, pretoze som vo viacerych zdrojoch citala, ze tie nase vitaminy obsahuju strasne malo ucinnyxh latok, takze ani neposkodia, ani nepomozu, proste ze su len tahacom penazi z penazenky/.tiez tomu verim ..ale budes riskovat? ja tiez nie a preto ich jem....je v nich kyselina listova, ktoru potrebujes, takze to....

Najčítanejšie články