oral

Príspevok v téme: oral
hmmm

potrebujem poradiť...možno je to blbé, že sa na to pýtam, ale chcela by som priateľovi spraviť fajku, ale neviem ako.ešte nikdy som to nerobila a bojím sa tak trošku toho, že sa budem napríklad dusiť alebo tak nejak.že keď to prehltnem, tak celá ta rozkoš sa skončí tým, že pobežím na záchod, lebo mi príde zle.mne totiž bývava zle z hocičoho.a tak by som chcela vedieť ako mám postupovať, ak by mi mohol niekto poradiť.PROSíííííííííM!!!ĎAKUJEM

michelin

Najprv ho samozrejme posli do sprchy. nelam si hlavu s nejakym "navodom". Jednoducho sa s "nim" hraj ako sa ti zachce. Ak by sa partnerovi nieco priecilo, da ti to najavo. Ked je to naozaj prvykrat, nechaj si to naseba len vystriekat, nie priamo do ust. Nabuduce uz budes sama vediet ako sa ti to paci, a dalej to mozete uz len zlepsovat... Vela zdaru!

zuzana

a neboj.. ak si nebudes ista on ti pomoze a povie ti co ako.. co ma rad.. ak ti nepovie sam od seba, tak sa spytaj...

unipres

ja som tiez mala z toho haluz, ale v pohode, naprvykrat to asi nist moc nebolo, ale kazdym kratom sa to zlepsuje aj to vidno na priatelovi, lebo si to stale pyta;).nic to neni, na techniky prides aj sama, dusit sa nebudes lebo sak sama si ho strcis do ust pokial chces, jedine ze by ti partner pridrzal hlavu. znie to sice blbo, ale mam to rada lebo mi sam pomaha s tym v akom tempe to robit. najlepsie je ked si ho jdenou rukou drzis a odtahujes predkozku v protismere s ustami a perami si musis zakryt zuby aby si mu neublizila a jazykom ho mozes vnutri oblyzovat. dobre je aj trochu cucat aby tam vznikol taky tlak..ked uz priatel citi ze to nanho ide tak mi povie a potom je dobre ked pritlacis koren jazyka na podnebie aby sa ti spermie pri pvystreku nedostali do hrdla a nezacala sa dusit. ale to sa mi este nestalo.no je to dost namahave a znie to asi dobre zlozito, ale chce to len cvik a bude to v pohode, prejem vela stastia;)).