Som chalan mám 18 rokov a našiel som celkom fajn dievča s ktorým si rozumiem a je nám spolu dobre..má 19 .. všetko je fajn len sa sa troška obávam lebo má za sebou pár dlhších vzťahou takže má asi už aj troška viac skúseností v posteli :) sama mi vravela že tie klasické polohy ju už moc ani nebavia a tak .. lenže ja som panic a dosť sa bojím že sa bude somnou v posteli nudiť.. už bez toho som sa dosť bál prvého sexu a potom jak mi toto povedala ma to dorazilo a dosť sa bojím.. a bojím sa aj že to nepôjde že budem stresovať a že nebude dobrá erekcia alebo čo.. ako sa zbavím toho stresu?
panic, bojím sa sexu
Keby sa kazde decko balo tak ako ty. dneska mavaju sex 11-13 rocni a je to v pohode
Este ma napada, ze mozno je tiez panna, lebo to by zena normalne nepovedala, ze ju nejake polohy nebavia. Asi ma len pocit,ze je zaujimavejsia, ked sama seba a aj teba oklame.
uplne sa uvolni a pytaj sa stale holky,ked ma skusenosti...mozno ju to buude bavit niekoho ucit a mozno sa ti uz po tom neozve...???????
Mne sa zda, ze to tvoje dievca je nejaka fajnovka na polohy. Ty sa len nicoho neboj a ked na to pride, tak ju riadne vymydli a bude spokojna.
skus to s humorom:,niejake prestrojenie, kostym,maska,vtipy,komedia v telke.to odlahci atmosferu a bude sa ti dobre mrdkat aj sa zabavis.drzim palce=)
No ale nemožeš byt donekonečna panic alebo hej ?
Ved pozri ja viem ,že na velkosti záleži ale tak ked ta lúbi ..nieje očom ...
A možno ta časom tiež začnú bavit iné polohy, neboj sa (:
ona si myslela že už mám volačo to za sebou lebo vyzerám jak kurevník =D a keď som jej povedal pravdu tak jej padla sánka a povedala že jej sa to páči že ona je rada že som panic.. lenže keď mi hento povedala tak mi to bude teraz stále vrtať hlavou že čo ak ju to nebaví a tak... navyše sme sa minule bavili o velkosti =D a mi vravea že 13 je málo že akurát je takých 17-18 a ja mám možno 15 takže mi to bude pekne trápne :p
Skoro každý ma prvýkrat strach a stres..
To prekonáš neboj (:
A myslím ,že ked vie tvoje dievča ,že si panic ,tak určite nebude chciet hned od teba extrem :D
Neboj sa ..a smelo dotoho (:
Držím palec (: