myslite ze moze mat andulka v takomto pocasi klietku vonku?
andulka na balkone
ja som ti radila preto,lebo som mala andulku,v takom čase som ju dala von a to len cez deň,svietilo slnko,bola tam asi 5 hodín a do 3 dní uhynula.takže ak chceš,riskuj,ale potom nenariekaj...!
My sme mali andulky niekolko rokov a na balkone v takomto case uz boli. Niekde sme vtedy nasli informaciu, ze znesu dokonca aj slabe mrazy. Urcite ich ale netreba sokovat, ze z tepla zrazu do zimy. Ale ked sa daju von v slnecnom pocasi, prisposobia sa. Na noc zakryt, pripadne aj cez den nech maju zavetrie a tien od slnka.
Uz ich mozes dat von. Uz neni taka zima, aby nevydrzali, ale ked chces a mas moznost, tak na noc mozes este prikryt abo dat este dovnutra, ale uskodit by im to nemalo.
Ten sused ich urcite nema celorocne vonku, a ked ano, tak ma urcite zateplene voliery, respektive ich na zimu zakryva, bo zas az tak odolne nie su, zvlast tuto zimu co bola :))
keď sú stále vonku,tak je to iné,lebo sú zvyknuté.a už bolo spomenuté nižšie,ako to je,keď sú dnu a potom von..kopírujem.....
Až se srovná venkovní teplota s teplotou, kterou máš u nich teď. Jestli je máš v teple, nejsou aklimatizovaní, ten přechod by byl moc náhlý.
sused chová andulky na predja a má ich celoročne vonku
No teraz este andulku na balkon nedavaj. Aj keby si ju na noc zakrila bude jej zima. Az tak teplo nie je. Ja som davala na balkon svoje andulky az tak v maji a aj to som ich este tak do polovicky mesiaca davala na noc dnu. papagaje su dost citlive zvieratka. A tiez mozu prechladnut ale nemusia sa z toho tak vyliecit ako ludia
ak ťa zaujíma viac o andulkách,tu sa môžeš nejaké info dočítať.
www.parrotclub.sk
no u nas na balkone nefuka a rodicia povedali ze ju na noc zakryju, ale nebude jej zima? lebo v noci je dost chladno
nie,to je skoro,ved ešte ani jar poriadne nezačala.teraz,aj keď sa oteplí,počasie stále kolíše..ja osobne by som až v lete dávala na noc.a cez deň treba dať pozor,aby na ňu nesvietilo priame slnko.