Tesit sa zo zivota

divocina1

Ja sa viem tešiť zo života :-) odkedy som tu spoznala Janka vranovského junca a čítam si tu denne jeho storky a púšťam si piesne hned je život krajší :-) ešte schudnúť a vysadiť lieky od doktora a budem najšťastnejšia na svete :-)

Cliatsi

Hladam presne takychto ludi. Patrim tiez medzi nich a chcel by som ich aj stretnut. Viem, ze je tu vela podobnych pribehov na fore, ale rad by som tych ludi aj spoznal A HLADAL SPOLOCNE RIESENIA. Tiez pocitujem nechut do zivota, som bez energie, nič ma nebaví a ked aj zacnem nieco robit, tak to castokrat nedokoncim.
Ak ma niekto naozaj vazny zaujem riesit tento problem, mozte mi napisat na cliattsi@azet.sk. BUDEM RAD, lebo zaoberam sa tymto stavom, aj ked nie som psycholog. Čítam knihy a sledujem info aj na nete, aby som vedel viac a pomohol sám sebe. Viem ze tento stav nevyriesi rada typu: "Hladaj to pozitivne v zivote", "Zamysli sa nad sebou a pod."....
Jedine, co vas moze velmi odradit od toho je to, že sa bojíte otvoriť druhemu človeku. MAL SOM S TYM KEDYSI VELKY PROBLEM. INAK BOL SOM A STALE SOM AJ ZOSTAL UZAVRETY CLOVEK.
Ahojte!
Píšem sem email, lebo často sem nechodím a momentálne ani nemám moc častý prístup k mailu, takže nečakajte, že budem aj hneď odpisovať. :-)

cukrik 20

hatemyself vitaj v klube ja som na tom podobne,ale ja mam aj depresiu a navstevujem psychiatra,ziadne zaluby,ziadni priatelia vsetkych som stratila,nic ma nebavi ani zivot,absolutna apatia k vsetkemu,najradsej spim ked o svete neviem

hatemyself

ja nemám peniaze na záľuby ale ani vôľu čokoľvek zmeniť (niečo sa učiť z kníh, napríklad angličtinu,nemčinu). Okrem toho okrem prechádzok mi nič nezostalo a este som aj chorá tak musím byť stále doma. Nemám chuť sa s nikým rozprávať, čo im poviem, však ani peniaze nemám, ani život,ale ani brigádu nemôžem (kvôli ochoreniu).. prišla som o všetkých priateľov. my life sucks.

mate59

to nemáš žiadnu záľubu?Nejaké zvieratko,šport, kultúru, nič?
Tak neseď na zadku pri PC a choď každý deň na prechádzku,vonku je pekne a možno niekoho zaujímavého stretneš.

blazen

urcite viac,aj som taky.....aj ked si myslim,ze na druhy den to zmenim a pojdem si zabehat alebo sa zacnem ucit tak skoncim na pc,pri telke alebo v krcme??asi mam slabu vôlu alebo co asi by som si mal nejak vyplnit cas ?