ahojte kocky pred 4 dnami som sa rozhodla ze schudnem aspon 2-3 kila.. jem 5x denne kazdy druhy den cvcimm pitny rezim dodrziavam jem v malych mnozstvach... lenze teraz mam tyzden pred kramamy a dnes som to pokazila mam tku chut ze by som zjedla al chladnicku mam to vzdy pe menzesom ... :-( som z toho sklamana myslela som si zeto prekonam ... takze ked zacnem znova od zajtra tak mam ratat akoze chudnem od dnes (zajtra) ale to nevadi zajtra chcem cvicit 2 hod na biku ja som smutna
chudnutie a menzes
len to s tym chudnutim neprezen lebo sa ti zastavi ako mne:((( a do teraz ho nemam a vobec neviem co mam robit,,uz som aj naspäť pribrala a stale nič::((
Lilianka, ak chces schudnut tak, ze obmedzis chut do jedla, (pred svojimi dnami mam aj ja strasnu chut do jedla, najmä na sladke...!)potom klikni na www.appetitestop.sk. Mozno tento pripravok ti sadne a uz nebudes smutna,ze si nevydrzala....
ani ja som si nikdy neverila...ale skus to ved za pokus to stoji:)
diki aj ja tebe ale neviem ci si verim uvidime posnazim sa
presne tak:) preto mi to ide tak pomaly lebo si stale len nadavam...
takze od zajtra to zvladas:) drzim palceky:)
neboj aj ja som taka ista stale ked nieco pokazim tak uz je zle uz som... a ved to poznas ale treba pozitivne mysliet vtedy to ide lahsie :_))
zvladnes to...uvidis drzim palce...len sa moc nedeprimuj, ja som sa stale deprimujem neni to moc dobre:(
ok no dufam ze zajtra ma to tak nastartuje a porazim tu chut.... verim ze mi to pojde opat a uz nec ma nezastavi
skus chrumat mrkvu alebo jabko ja to robim stale,držim palceky
nebud smutna:( poznam tie pocity aj ja to mavam ked si mylsim ze som nemozna a nenavidim sa...ale to nic neporiesi zacni od znova a hlavne si to v hlavicke moc nedeprimuj...
mne pomaha ked musim jest bud od stresu alebo tak, ze stale nieco chrumem...to je jedno co len musim nieco chrumat takze si vyberem nieco neskodne a to stale chrumem pomaha mi to obcas...