chudnutie a menzes

Príspevok v téme: chudnutie a menzes
lilianka546

ahojte kocky pred 4 dnami som sa rozhodla ze schudnem aspon 2-3 kila.. jem 5x denne kazdy druhy den cvcimm pitny rezim dodrziavam jem v malych mnozstvach... lenze teraz mam tyzden pred kramamy a dnes som to pokazila mam tku chut ze by som zjedla al chladnicku mam to vzdy pe menzesom ... :-( som z toho sklamana myslela som si zeto prekonam ... takze ked zacnem znova od zajtra tak mam ratat akoze chudnem od dnes (zajtra) ale to nevadi zajtra chcem cvicit 2 hod na biku ja som smutna

dgdfghdf

len to s tym chudnutim neprezen lebo sa ti zastavi ako mne:((( a do teraz ho nemam a vobec neviem co mam robit,,uz som aj naspäť pribrala a stale nič::((

Milana

Lilianka, ak chces schudnut tak, ze obmedzis chut do jedla, (pred svojimi dnami mam aj ja strasnu chut do jedla, najmä na sladke...!)potom klikni na www.appetitestop.sk. Mozno tento pripravok ti sadne a uz nebudes smutna,ze si nevydrzala....

lilianka546

neboj aj ja som taka ista stale ked nieco pokazim tak uz je zle uz som... a ved to poznas ale treba pozitivne mysliet vtedy to ide lahsie :_))

lilianka546

ok no dufam ze zajtra ma to tak nastartuje a porazim tu chut.... verim ze mi to pojde opat a uz nec ma nezastavi

zuzic

nebud smutna:( poznam tie pocity aj ja to mavam ked si mylsim ze som nemozna a nenavidim sa...ale to nic neporiesi zacni od znova a hlavne si to v hlavicke moc nedeprimuj...
mne pomaha ked musim jest bud od stresu alebo tak, ze stale nieco chrumem...to je jedno co len musim nieco chrumat takze si vyberem nieco neskodne a to stale chrumem pomaha mi to obcas...