S priatelom sme mali na 28. den cyklu..no neda sa to nazvat sex, len jeho..dajme tomu 5sekundovy uvod pri ktorom k nicomu u neho nedoslo..viete co tym myslim..po tomto vsetkom som mala 3 dni na to kramy a teraz mi to meska den...je mozne, ze som tehotna, ked som uz mala kramy vtedy a trvali 6 dni a boli silne? co myslite? nemam ziadne priznaky zeby som mala mat teraz kramy tak neviem...dakujem vopred vsetkym
mozem byt tehotna???
a čo ti na to dala??? hmm? ale ja som ešte nebola u gynekologičky tak sa trochu bojím :((
bojazliva, aj ja som mala ten isty problem, chod k doktorke, mne vtedy zistila cystu na vajecniku kt. mi zabranovala priechodu krvi cez vajecniky...chapes...tehotna urcite nie si
ajojky, mala som sex s mojim chalanom, k ničomu nedošlo, viete čo myslím, z jeho strany, ale mne to mešká už mesiac, neviem čo mám robiť, prsia ma bolia a dosť, navyše som si robila aj teh. test dokonca 2x vyšiel negatívny, čo mám robiť?? krámy nie a nie prijsť, ???? čo teraz? poradte prosííííím
PROSIM VIETE MI NIEKTO POVEDAT, CI HROZI RIZIKO ZE SOM TEHOTNA, KED SME S PRIATELOM POUZILI KONDOM ALE PRED TYM MA DRAZDIL PENISOM (ALE NEVNIKOL DO MNA) ZE CI SA MOHLO NIECO DOSTAT DNU? MOZEM BYT Z TOHO TEHOTNA? :( MESKA MI TO 3 DNI. DAKUJEM ZA NAZORY
jasne ze mozes byt...
ale s minimalnou sancou
jediny pripad co sa ti mihol stat je ten, ze by sa ti uvolnilo dajsie vajicko skor, a teda by si bola plodna, aj ked si mala kramy, uz sa to niekde stalo,ale je to kuriozita....
no ved, aj ja jej to vravim. len sa pekne upokoj a uvidis, vsetko bude v poho... hlavne klud. drzim palce. :o)
ved si mala normalne kramy..podla mna sa zbytocne haluzis...a ten stres ti k tym kramom nedopomoze..
boze baby, ved sa hned nestrachujte, to by ste museli byt super maxi plodne?teda hlavne ty tomasa< tinuska, preco si si nedala Postinor mala by si pokoj...>