opat strata chut zit

Príspevok v téme: opat strata chut zit
verca_123

mavam obdobia, kedy som so sebou spokojna, ked sa mi dari, som hore a mam neuveritelne vela energie, ale prichadzaju obdobia, kedy mi je nanic, nemam chut zit, stracam zmysel zivota a nemam ani energiu...mam to tak ale dva tri roky taketo vykyvy.. a teraz som si nechcela pripustit, ze zas idu na mna tie depresie, snazila som sa sportovat, vela som behavala...dopovala som sa kavami, energetakmi, guaranou a neviem cim vsetkym v presvedceni, ze mi to doda energiu, ale ja uz nevladzem ani fyzicky, opat som dole a neviem, ci este niekedy to obdobie, ked som hore pride, obcas premyslam, ze sa zabijem....

ID

CHcel by som poradiť,či mám nárok na invalidny dochodok po odstráneni polypu aj sčasťou hrubého čreva cca20cm.Mám 58 rokov a mama my zomrela na rakovinu hrubého čreva.ĎAKUJEM

will51

tak skus konecne robit to co chces ty a nie to co chcu tvoji rodicia si zasnubena to je super..tak si to uzi mozno raz budes mat dieta a potom uz to bude uplne super uz nebudes mat cas mysliet na problemy..tak to vydrz a drzim ti palce..

verca_123

ja som vlastne ani radu necakala, ja som to len potrebovala napisat, ja som skusala akurat psychologicku, ta ma odporucila psychiatrovi, ale podla mna to nema zmysel, tak som tam ani nesla...lieky jest nebudem, to odmietam... a to mas dobre, ze dokazes racionalne uvazovat, zatial sa to dari aj mne, este nikdy som si fyzicky neublizovala, vlastne ano, skusala som volaky tie maksie chemicke a nechemicke latky ale po tom bolo este horsie, ale psychicky som na tom tak, ze si myslim, ze sa uz zblaznim naozaj, take silne pocity zblaznenia, zmatenosti a uzkosti, ze si obcas myslim, ze sa stratim niekde, kde ma nikto nenajde...

invisible

Ja to tiež poznám dosť dobre. Takéto pocity mávam už dva roky. Doteraz som nenašla riešenie, ako sa z toho dostať. A antidepresíva, psychiater a ani psychológ mi nepomohli. Psychologička ma akurát tak pekne podrazila. Dnes by som už mala mať po všetkom, ale stále viac sa zamotávam do problémov z minulosti a najhoršie je, že sa predtým nedá utiecť. Prednedávnom som mala sklony si aj ubližovať. Ale našťastie môj rozum je silnejší. Ani neviem, či sa k tomuto dá nejako poradiť. Nevidíme do ničej duše, a nikoho nedokážeme pochopiť na 100%. Všetci máme nejaké problémy, či už menšie alebo väčšie. Treba sa snažiť žiť čo najlepšie, ale nikoho život nie je iba o úsmeve. Ak sa budeš chcieť porozprávať, pokojne mi napíš na ciernobielalentilka@gmail.com

verca_123

praveze ja neviem ci to ma pricinu, som si povodne myslela, ze cely zivot, to co robim, robim len pre to, ze to chcu rodicia a ze maju na mna naroky a ocakavania a ja v tom nevidim zmysel... ale na druhej strane som zasnubena a to je asi jediny zmysel v mojom zivote, hoci neviem ci sa to da chapat ako zmysel, alebo len o nieco, co ma drzi tu pri zivote na zemi..neviem

will51

presne ta chapem ale vies preco to je??ma to nejaku pricinu alebo len tak z nicoho nic??ja uz tiez mam v poslednej dobe coraz vecsiu chut nezit.ale u mna to pricinu ma..