Chcel by som sa vás opýtať či môžem na akné súčastne užívať žihlavový čaj a čaj Lapacho. Už dlho trpím na akné a teraz sa to snažím vážne vyliečiť a žihlavovy čaj už užívam asi mesiac a teraz by som chcel k nemu pridať čaj Lapacho.
žihlavový čaj a lapacho
no ja si myslim ze hej..ale mne ten caj aj celkom dobre chutil a citim sa asi po nom aj lepsie..neviem to uplne rozoznat ale myslim si ze na tu tvar mi pomaha..
neviem ci ten liter nieje vela. urcite si daj pauzu aspon dva tyzdne a potom zacni s pol litrom a pokracuj tak dva tyzdne. inac mas pocit ze ti to pomaha? ako na plet, alebo vlastne na travenie?
ano ja som ju doteraz pijaval len po duskoch liter denne..a tiez cca kadzu pol hodinu to asi bolo
mne jedna ludova liecitelka poradila ze zihlavovy caj, treba pit pomaly.. napr. uvarit si ho rano a pit ho doobeda - pomaly po duskoch.. napr. raz za pol hodinu sa napit. nie naraz vypit celu salku caju
lebo ze zihlava riedi krv tak je tam nejake riziko
ono asi zavisi aj od mnozstva, v akom ju denne uzivas
opytaj sa v lekarni tam by mali vediet
hej viem o tom a teraz ju zrovna aj začínam od dneska..a prečo ju vlastne treba dávať? lebo ja som čítal už viacero článkov o žihlavovom čaji a jeho užívani a málokde bolo pisane o tejto prestávke
môžeš, lapacho je dobrý na imunitu najmä
pozor s tým žihľavovým, po dvoch týžňoch by si si mal dať prestávku dva týžne
pi aj veľa čistej vody