Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Škorpión

Príspevok v téme: Škorpión
SCORPIO

prosím Vás čo si myslíte o ľudoch narodených v znamení ŠKORPION.Práve som začal mať vzťah s jednou ženou.A vraj je typický škorpión.A aj ľudia mi vravia,že nech si so škorpiónkou nezačínam.Ako áno nie som poverčívý na horoskopy.Ale predsa,...ona je taká iná....nikdy pri nej neviem na čom som....

lost

Ja ze tu ide niekto dat dobry recept na skorpiona... take chrumkave mnam (este som to nemal, ale moze to byt fajn)..

Ale zase keci o znameni ... :P

Co ak by znamenia neboli ?

To si vazne niekto mysli ze ak som sa narodil ako (doplnte luovolne znamenie), tak budem cely zivot (doplnte lubovolnu povahu)?

Aj keby tieto znamenia robili statisticky, budu tam nepresnosti a doba sa meni, tym padom by sa nepresnosti menili, staci sa pozriet ako sa zmenila doba v trendoch mien pocas narodenia/krstu a dospelosti. To ci bude vztah "klapat" zalezi hlavne od inteligencie zucastnenych a nie od toho kedy ich rodicia pracovali na ich vyrobe...

Alebo to skusim na inom extreme:
Co by sa stalo, ak by sa plodenie potomkov prisne obmedzilo len na (doplnte jedno lubovolne znamenie), nikto by potom nemohol ist s nikym do vztahu, lebo by to davalo 0% alebo velmi nizke percento uspesnosti (tie kalkulacky).

"A aj ľudia mi vravia,že nech si so škorpiónkou nezačínam"
- aspon vidis kolko inteligencie maju tito ludia, respektive a schvalne, skus sa opytat na znamenie ich partnerov.

sun08

ti,kt.poznam ja su super,az na ustipacne poznamky,kt.si malokedy vedia odpusit.
to je ako tazko ovladatelne kritizovanie v znam.panna.
vsetci mame plusy aj minusy:)

maggynka

Skorpioni su nezreli a naladovi, nevypocitatelni az nepricetni :) taka je moja skusenost. Vztah so skorpionom ma vycerpal na rok.

zuzic

mama je sporpionka- vybusna tvrdohlava nevies co mozes cakat niekedy...ale s otcom si rozumie. urcite by som nevyberala partnera podla znameni niekedy ani nesedia. zisti ci ti vyhovuje ona nie znamenie

neva

Sama som škopionka. O škorpionkach a škorpionoch sa dá toho narozprávať. Prevažná časť našej rodiny je v tomto znamení. Samozrejme, čo si napísal je pravda,sme trošku iné. Pod prísnym výzorom nám klope v hrudi dobré, láskavé srdce a nesmierna túžba po spravodlivosti.
Môžem potvrdiť, že ani môj manžel po 30-tich rokoch niekedy nevie ako zareagujem, nikdy sa to nedá nejako naplánovať, je to vždy reakcia na daný okamžik, neplánovaná,ktorá vychádza priamo z vnútra.

skupiacik

hehe, tak ja som potom uplna antiskorpionka :) vlastne, aj ked mam toto znamenie, myslim si, ze som celkom ina. a nepotrebovala by som mat nad sebou praveze razneho partnera ci hajzla, mam priatela, ktory je nezny, citlivy a som si ista nasou laskou a to prave ma robi spokojnou a milujem ho :) tak isto nepotrebujem nikomu ublizovat, "bodat ho", ked je ublizene mne - radsej na toho cloveka zabudnem, alebo ignorujem, ved uz nie je co riesit. a chudata skorpioni ze by mali ostat sami? to akoze nech sa davaju dokopy vsetky znamenia, len skorpioni by nemali nikoho? :D ved na kazdom znameni sa daju najst plusy i minusy a nie, ze si teraz chcem hajit svoje znamenie, to ani v najmensom (aj tak mi je jedno,ake znamenie som) len mi to pride smiesne :D

h

ked si ju chces omotat okolo prsta, bud knej k nej tvrdy a tak trochu hajzel ale s mierou...a ona skorpionka musi mat pocit ze o teba musi bojovat,skorpion je lovec a skorpionka si nesmie byt nikdy prilis ista partnerom.. preto nevies na com si, lebo ta nelubi, to preto sa tak vyjadruje, vseljak...

h

hmm, to je zaujimave, lebo poznam dievca ktore je skorpion (podla mna jak vysita) a uz sa niekolko krat vratila ku svojmu priatelovi, ktory sa snou schadzal a rozchadzal.... a tiez sa nezachoval najlepsie....no ja by som ho prinajmensom uz mala davno nahaku s hentakym sebeckym spravanim.

ale zasa, spat sa vrati kazdy, ak vrucne lubi.....slepa laska.
len proste skorpionovske reakcie su obdivuhodne a necakane a bolestne, opakujem- bez toho aby si to uvedomovali.

Jarino

heh...ja ti poviem takto..som tiež narodený v znamení škorpióna....A z mojej osobnej skúsenosti ti poviem že je to risk-zisk...Škorpióny su verný ..ale keď ich zradíš nieje cesty s5 :) áno,škorpión bodne..ale nepodne človeka ktorého má rad :) hmm...ale zas má to aj výhody..škorpóni sú verný,vášnivy,hravý...a bla bla bla :) Nieje zlé byť zo škorpiónkov :) Len si dávaj pozor aby si ju niečim nesklamal.Toľko môj názor ;)