prosím Vás čo si myslíte o ľudoch narodených v znamení ŠKORPION.Práve som začal mať vzťah s jednou ženou.A vraj je typický škorpión.A aj ľudia mi vravia,že nech si so škorpiónkou nezačínam.Ako áno nie som poverčívý na horoskopy.Ale predsa,...ona je taká iná....nikdy pri nej neviem na čom som....
Škorpión
mam taky dojem že tato tema tu roztrhla vrece tem so znameniami =)))
strašne zlatý origoš ale je to s nimi tažké bo nikdy nevieš na čom si =) zradíš a cesty spat niet, sexuálne náruživý, hravý, komplikovaný a to že bodne to mi tiež tak príde že keby dačo tak vie byt aj radna svina, jak male bejby =) ked neni po jeho už je zle =) teda oficialna verzia znie že jemu nič neni ale v skutočnosti to je tak že otočka o 180 stupnov
skorpioni su dobry v sexe :D a bud miluju alebo nenavidia..a kamoska velmi mysli negativne stale len to zle... nedoveruje nikomu
Som tiez skorpionka a mam vela zlych vlastnosti ale tie su zaklad mojej prehnanej uprimnosti az vulgarnosti ale za kazdych okolnosti su skorpionky tie co si stoja za svojim su tvrdohlave a dokazu zmenit aj veci na ktorych im zalezi.Zadaj si do google sevalinka a precitaj si znamenie skorpiona nooo mne to sadlo ako rit na serbel
Skorpici niesu zli... Je s nimi komplikovane nazivanie, ale ak sa naozaj zalubia ich city su uprimne a vasnive, su dokonali milenci..Dvovod preco sa s nimi zapliest su hakdy... Skorpici su dost pomstychtivi ludia, neodpustaju taq lahko a ked chcu mozu ludom spravit zo zivota peklo...Pokial ich ale az tak clovek nenastve, su velmi oddani a nezistni...
ako to mozes posudzovat podla znamenia
ved kazdy aj ked skorpion je iny povahovo
ze vraj skorpioni su bud velmi dobri alebo velmi zli...neviem co je na tom pravda, ale mozem napisat ze poznam z blizkeho okolia jedneho veelmi zleho skorpiona, ma hadam vsetky zle vlastnosti ktore existuju a dokonca su vyhrotene do extremov, proste zivot s nim je takmer nemozeny alebo velmi velmi tazky..ale zase poznam aj zopar normalnych skorpikov ci su dobri sa neodvazujem napisat ale su v pohode ludia.
vravi sa, ze skorpion je najhorie znamenie co sa tyka povahy ludi
LOST je VODNÁR!