mne sa to stava vzdy ked idem na krrv vzdy odpadnem
omdlel svas uz volakto
Raz zo mňa odpadol môj zubár, keď som na neho dýchol a druhýkrát zo mňa odpadol môj psychiater, keď som mu o sebe povedal celú pravdu:-)
Ešte ohľadne zubára ma napadlo, že raz keď mi vŕtal zub, tak asi zaspal, čo bol taký prepracovaný. Ten zub ma už odvtedy nikdy nezabolel, lebo ho už nemám:-)
Aspoň viem, ako sa človek cíti pár minút pred odpadnutím. Krvi som sa nikdy nebála, pavúkov sa tiež nebojím. Na emocionálnom a psychickom podklade moja pocity na odpadnutie rozhodne neboli. V zime som to nemala, iba v lete. Aj sestra to mala len v lete. Bolo to z alergie na plesne.
Bývalo mi na odpadnutie, keď ma v detstve a v puberte rodičia nútili v kostole stáť. Ale len keď som stála a len v lete. Alergia na plesne. Moja sestra odpadla v kostole každú nedeľu. Ale iba v lete. Ešte aj na vlastnej birmovke odpadla. Rodičia ju hrešili, prečo sa nenažrala pred omšou a chudá je jak výser, vraj si ľudia budú myslieť, že jej nedávajú jesť. Ja som to mala tak na hrane. Z kostola som vždy odchádzala s pocitom, že keby omša trvala ešte o také dve minúty dlhšie, tak by som tam odpadla tiež. Nevedela som sa tam sústrediť na farára a veci okolo seba, ale všetky myšlienky som venovala tomu, že nemôžem a nesmiem odpadnúť, normálne som po celý čas intenzívne myslela na to, že nesmiem odpadnúť a kedˇ sa povedalo dajte si znak pokoja, potom sme si podávali ruky s okolo stojacimi, tak moja ruka bola najstudenšia ruka v celom kostole medzi živými a bdelými studenšia bola iba sestrina, ktorá ležala polomŕtva odpadnutá na zemi. Studený pot ma zalieval po celý čas a mala som stŕpnuté ťažké studené ruky, keby mi bol niekto do rúk zarezal, necítila by som asi :) Hororové zážitky z kostola :)
aj ja som odpadol bol som na psychiatrii a tie kurvy ma tam naliekovali a ked som isiel zaniest obed do jedalne na chodbe ma vyplo zobudil som sa na zemi tacka tanier rozjebany jebe ma to lebo uz nemozem tak hulit a dakedy ma boli hlava mam chut si ju prestrelit vyjebany mozog zivot je sracka jemnaaa je mnaaaa
pri krvi neodpadavam len zo zleho vzduchu a pretazenia obcas:) ked som bola na slavnostnom otvoreni som po dvoch hodinach som odpadla dozadu na takeho dedka a potom ma tam k sanitke brali no trapas...
ja som odpadla raz v autobuse co bol taky preplneny ze sa tam dychat nedalo a potom ked som bola chora ta ma tiez sklatilo skoro rano ked som isla na wc...mama mi tiez nohy dvihala :D v buse som sa prebrala sama to bola len sekunda co sa mi zahmlelo a uz som len citila ako ma nieco tlaci na chrbte... a raz po zlej sprave ma skoro tiez sklatilo ale to som si cupla a predychavala
mne odber krvi nic nerobi, ja odpadavam ked rezu :) po operacii oka som im v nemocnici poutierala dlazku na chodbe ani neviem ako, tma do oci a zrazu som lezala na zemi, a ked mi rezali dolnu peru, tak este stihla doktorka v poslednej chvili ukoncit operaciu, dat ma lezat a zdvihnut mi nohy, lebo uz som zas mala na male
nič nové pod slnkom,stáva sa.