užívali ste yam?

Príspevok v téme: užívali ste yam?
malamacicka

Ahojte! Uzivali ste niektora yam kvôli nepravidelnej, bolestivej menstruaciu no proste kvôli nerovnovahe hormonov?..v akej forme ste ho uzivali a a ako dlho ake davkovanie? Kedy mam ocakavat vysledky?....ja mam susenu rastilnku len mi robi problem hltat, pretoze je to dost ostre a horke ;)..kolko lyzic mam uzivat denne?..dik

Olga 3

Ahoj,

uzivam uz pol roka. najprv dve denne a teraz zvysujem na 4 denne, lebo sa mi stale masti plet a vlasy. kramy mam od zaciatku vysadenia kazdy 30 den a vyraziek o poznanie menej a ovela miernejsieho charakteru ako som mala, ked som vysadila prvykrat. vlastne sa to neda ani porovnat..

malamacicka

dik mirka

ja mam z tejto stranky. Nasla som ju tu niekde v archive, je to ale koren. Neviem ci je to vôbec vhodne :D. Ale pisu tam ze je na bolestivu mestruaciu. Inac sa dost hnusne prehlta a ma horku chut.

www.prodejbylin.cz

anjelik9

a odkial máte yam? ja čo som kukala na nete tak tam to stálo nejakých 24 eur a k tomu 5,6 eur poštovné čo mi je za to poštovné luto vyhodit =(

mirka 23

Jedna kapsula obsahuje 400mg, RNG odporučal brať tušim 2g denne.
Ja som brala tiež kapsule. Vysledky pri nepravidelnej menštruacii možeš čakať asi do mesiaca alebo dvoch. Pri bolestivej menštruacii je super. Ja ju sice bolestivu nemavam, ale raz som mala, vzala som si 2 kapsule, o hodinku ďalšie dve a bolo po bolestich.

Sex Godess

Ja mam kapsule, beriem 3 tyzden. Menzes zatial nikde, ale nejake tlaky dole mam uz 2 tyzdne. Davkovanie 2x 2 kapsule denne.