Ako sa pocitaju tyzden tehotenstva?

jaja11

Ja na druhej strane nepocitujem vobec nic, co sa tyka vytoku uplne suchoty, co je pre mna netypicke a citim sa velmi fit... akoby menzes nemal nikdy ani prist... sem tam slabucka bolest ale to hned prejde a nic z toho nie je... tak ani neviem na com som

Ljenocka

Jaja ,ja som mala od začiatku meškania príznaky že už dostanem,len som mala strašné bolestivé kŕče čo som nikdy ešte nemala a vtedy mi priateľ povedal že som tehotná :DD dokonca sme sa stavili a vyhral :DD

jaja11

Ljenocka ja mam este do 2 tyzdnov meskania 2 dni, ale test bol aj dnes negativny... tak velku nadej tomu nedavam... uvidime

jaja11

kachoraaa22 proste povedz pravdu, myslim, ze ked to tak vysvetlis ako teraz tu, tak si s tym nejako budu musiet poradit :) hlavne, ze dietatko bude ok... zvysok sa poriesi

Ljenocka

Po dvoch týždňoch meškania som si kúpila test a bol pozitívny :P ale priateľ mi to hovoril už skôr :DD ževraj cítil že som vo vnútri nejaká "iná",zdurena :DD na sone som bola až v 10 tt lebo som bola mimo SK.

kachoraaa22

ahojte babenky aj ja som teraz v piatok zistila ze cakam baaabo:) a co som si ratala tak pre seba tak by som mala byt v 5 tyzdni...ale teda podla toho vypoctu asi v 7.To je sranda.No ale vlastne ja som sa chcela opytat na nieco ine ... som strasne blba.... viete snazili sme sa o babo pol roka a presne tento mesiac so som otehotnela som si vobec ale vobec nezapamatala poslednu menstruaciu ja si to ani nikde neznacim ani nic..bo aj ked som si vypocitala kedy mam dostat tak som bola nervozna a tak som to nechala tak a zrazu mi to dlho meskalooo a som v tom:)viem len to ze cca som mala dostat menzes. 8.3 ale to fakt len tak priblizne.Co mam povedat na gynde ked sa ma opytaju kedy som mala poslednu ms?idem prvy krat si dat potvrdit ci som tehotna.Som zufala :( kedze mavam aj nepravidelnu ms:(

Ljenocka

Jaja ,ako tehotná som dostala brožúru kde je popísany celý proces oplodnenia a ráta sa tou poslednou meštruáciou. Ja som mala poslednú 14.decembra a v pondelok bude 15 týždeň tehotenstva :P aj ja som bola prekvapená ako sa to ráta :D