Ako sa pocitaju tyzden tehotenstva?

jaja11

Rozumiem,
este sa chcem opytat, ci test rapiclear na ktorom je napisane, ze sa pouzíva uz pred terminom mestruacie si urobim 2 tyzdne po meskani menstruacie je spolahlivy. Nejako sa v tom neorientujem. Ci to som ho mala robit este pred meskanim?

isabella

muc, to co pises za voloviny? vies ty vobec co missed abortion znamena? tehotenstvo sa skoncilo potratom, len maternica nevypudila mrtvy plod von z tela a zo zdravotnych dovodov sa musi vybrat chirurgicky v takom pripade sa kyretazou tehotenstvo neprerusuje, lebo uz skoncilo odumretim plodu...
UTP - umele prerusenie tehotenstva - kedze tehotenstvo uz bolo ukoncene odumretim plodu, tak sa o nijakom prerusovani neda hovorit...
radim ti, nemys si pojmy s dojmami...

datelinka

aja, jednozanačne sa to dá zistiť len testom, alebo gynekologickým vyšetrením. test ukáže spoľahlivo pozitívny výsledok už dva týždne po oplodnení, to znamená v čase, keď sa mala dostaviť menštruácia (ak máš viacmenej pravidelný cyklus).

jaja11

Ano datelinka,
ja prave uvazujem ci ak by som bola tehotna, da sa to uz zistit. Preto sa pytam aj, v ktorom tyzdni by som asi mohla byt.

kachoraaa22

jaaaj ja som si myslela ze aj ty si .... no ja by som mala byt v 5 nie 7.To len niekto tu pisal ze sa to pocita vlastne od poslednej menstruacie a to by bolo 7.

datelinka

jaja, no počkaj, prečo píšeš o tehotenstve, keď máš negatívny test? odkiaľ vieš že si tehotná? príčiny meškania menštruácie môžu byť rôzne.

jaja11

Kachoraa,
neviem, lebo ja som v 5. tyzdni ale ty v 7. tyzdni... ja 2 tyzdne meskam za tebou a testy mam negativne... tak neviem... co je vlastne pravda

kachoraaa22

jaja11 ja mam slaby bieli vytok.Takze my by sme mali mat narovnako asi 5 tyzden ze?:)teda ak som to tu dobre precitala :) No ved na gynde to asi poviem tak ako tu... hadam ma nezdzubu ked mam taku radost:)

jaja11

Nikto nevie ako je to s tym vytokom? Moze byt zena tehotna, ked ma skoro ziadny vytok v prvom mesiaci? resp. minimalny? Biely ako kremik, ale mnozstvo velmi male, a skoro ziadne