Potrebujem silu, motíváciu a podporu. Prosím

Príspevok v téme: Potrebujem silu, motíváciu a podporu. Prosím
Lilly2

Ahojte všetci. Asi to poznáte viacerí, preto som sa obrátila s mojim problémom na vás. Nikdy som nebola extra chudá, ale ani extra tučná. Pred dvoma rokmi som ale vážila vyše 60 kg pri mojej výške 163 cm. Preto som sa vtedy rozhodla schudnúť. A poviem vám, bola to radikálna a drastická diéta. Začala som ju na konci augusta. Nikomu ju neodporúčam. Vtedy som bola hlúpučká a o zdravom životnom štýle som nevedela naozaj nič. Nemôžem povedať, žeby som bola anorektička, ale pravdupovediac som za celý deň niekedy zjedla jednu mrkvu, alebo papriku. Dostavili sa mi zdravotné problémy. Vtedy som schudla na 53 kg za dva mesiace. Bolo to naozaj hrozné, začali mi padať vlasy, kruhy pod očami, zápchy, plynatosť, nespavosť, únava, dokonca sa mi zastavila aj menštruácia. Vydržala som to skoro tri mesiace. Potom prišla moja sestra zo zahraničia a doniesla kopu sladkostí. Keďže ja som počas mojej diéty nejedla nič sladké, tak som vtedy začala jesť LEN sladkosti. Nič iné som vtedy naozaj nejedla, len tie sladkosti. A to som v decembri veru vyzerala tak ako predtým, možno horšie. A od januára to začalo znovu, len s jedným rozdielom. Čo to som si už prečítala, tak som sa začala stravovať 5x za deň. Viem, že vtedy som schudla trochu zdravšie, no odvtedy sa to so mnou ťahá, že sa naozaj snažím, no nedokážem sa vzdať koláčov. Deň, dva, niekedy ani to sa snažím, všetko je super, no zrazu mám blok a ja by som naozaj zjedla všetko čo vidím...Cítim, že som plná, no stále do seba tlačím. Prestanem asi až vtedy, keď ma bolí brucho z toho, aké je plné. Snažila som sa, naozaj som sa snažila. A stále sa snažím, nevzdávam to, pretože do leta chcem mať aspoň 55 kg. Je to moja vysnená váha (aj keď ani tá 50-ka by nebola zlá). Viem, že sa to dá, verím tomu, no vždy zlyhám. O zdravom životnom štýle mám naštudované skoro všetko (stále je niečo nové). Do fitka chodím pravidelne, preto sa stále udržujem na tej isté váhe, no vzhľadom k môjmu občasnému "záchvatu žravosti" sa mi nedarí dosiahnuť môj sen. Váhu 50-50kg. Som už zúfalá. Prosím poraďte, pomôžte.
Asi som sem toho napísala veľa, no pravdu povediac potrebujem vašu pomoc. Nejakú kamarátku, s ktorou by som si každý deň písala, čo za deň jedla, čo robila, či bola cvičiť...hocičo. (vo februári som sa s priateľom sťahovala, tak tu v Bojniciach nemám kamarátku žiadnu). Asi už len toto by bola moja motivácia a víťazstvo nad mojim problémom. Toto, čo som vám sem napísala ani nie je celý môj príbeh ohľadom chudnutia, diét a podobne. Je tam toho viac, no už teraz sa bojím, koľko ľudí mi odpíše vzhľadom na dĺžku môjho príspevku. Dúfam a verím, že čo najviac. Prosím pomôžte. Ďakujem.
Marika as. Lilly2

Werbungen

Tabletky na motivaciu :D :D ... skor tabletky na oblbovanie zufalych ludi a dobre si na tom zarobit, povedala by som. Dalsia trapna reklama.
Chudnutie nie je o nejakych cajikoch, praskoch, ci tbl na motivaciu.. ale to pochopia len ti inteligentnejsi a ti, ktori nie su lenivi a naozaj schudnut chcu na svojom tele, nie na bankovom konte.

modafinil

Veľa záleží na nastavení psychiky, na nastavenie motivácie existujú tabletky na motiváciu www.stimulant.sk

Čo sa týka chudnutia je veľa dobrých produktov, ale sú drahé ako OPC Traubenker, Hoodia Gordonii, DHEA Wild Yam a pod

Lilly2

Dievčatá, ďakujem moc za vaše príspevky. Som rada, že sa mi snažíte pomôcť.

blee: áno, máš pravdu. Mám poruchu príjmu potravy. Na jedlo myslím skoro stále. Už som párkrát uvažovala, že zájdem k psychológovi a porozprávam mu o svojom probléme. Nikdy som to ale neuskutočnila. Asi preto, že verím, že to dokážem aj sama.

Musím podotknúť, že včera som stále myslela na toto fórum a to mi pomáhalo. Naozaj ma to motivuje k disciplíne. Vidím, že podobný problém ako ja máme viaceré. Som neskutočne rada, že môžeme ísť na to spoločne.

Včera sa mi stal menší problém tu na fóre. Písala som tému príspevku a nechtiac som to sem dala dvakrát. Ak vás môžem poprosiť, mohli by ste písať do toho druhého fórá, keďže tam som toho už dnes popísala trochu viac a klikla som naň skôr ako na tento príspevok? Názov témy je rovnaký. Ešte raz vám ďakujem. Verím, že sa tu budeme stretávať každý deň. Teda ja zavítam skoro určite. Teším sa na spoločnú motiváciu a pomoc.
Lilly

ihla

ja mam tiez podobne problemy. mam poruchu prijimania potravy urcite. Dokazem do seba naladovat na veceru to, co niekto zje za tyzden. Avsak som chuda, aspon ze to, no moje brucho je raz ako tehotne, potom mensie, potom zas velke. A JA UZ CHCEM DISCIPLINU!!! A s niekym mi to pojde urcite jednoduchsie.

ninaa4

ahojky Lilly. ja mam tiez podobny problem...ale od utorka som sa rozhodla ze sa budem stravovat pravidelne + každy vecer chodim behat ( 6 km). na ranajky jem vacsinou ovsene vlocky s jogurtom, obed normalny a na veceru si dam zeleninovy salat s tvarohom, po siestej uz nejem. vypijem aspon 2l za den. a sladkost si doprajem raz za desat dni..

milii

ahoj lilly, precitala som si tvoj prispevok a neda mi nereagovat. Je dobre ze si presla na zdravsi typ stravovania, jest 5-6x denne je najlepsie a pit vela vody. Mne sa niekedy stane to co tebe, ze jem a jem aj ked uz som plna. Lenze ja sa snazim stravovat normalne uz asi pol roka, v pohode tyzden pekne papam aj cvicim a potom pride den, kedy ako keby mi to sladke chybalo. Takze uz som schudla asi 3kg lenze tym jednym dnom to pokazim a idem ako keby od zaciatku. Takze stale stojim na rovnakej vahe.
Snazim sa tiez stale dosiahnut svoj ciel, ale teraz uz zacina byt pekne teplo vonku, takze sa bude dat robit vela veci, co sa v zime nedali.
Prajem ti vela stastia a sil, ja verim ze vsetko ide :)

bleee

ahoj marika, pokial tomu dobre chapem, vecsia cast tvojich myslienok sa toci okolo jedla. Z jedla a chudnutia si si spravila hlavny zmysel zivota a ostatne veci ti unikaju pomedzi prsty. Podla mna to u teba vyzera na poruchu prijmu potravy. Snazis sa z nej vymotat a normalne jest, ale uz sa ti to samej nedari. Myslim, ze s tou kamaratkou je to dobry napad, ale na tvojom mieste by som vyhladala aj odbornu pomoc psychologa, lebo aj ked sa ti to teraz nezda, moze byt aj horsie...