prosim pomozte mi!neveim ci som jedina co ma tento problem lebo nikdy som nepocula od nikoho ze by mal ten problem co ja...ide o to,ze neviem ci mam citilive oci ale mam problem s nasadenim sosoviek a to preto,leo mi zakazdym zmurkne oko a ja to nikdy nemozem nasadit.....prosim pomozte mi velm ich potrebujem a neviem co mam robit...dik
problem s nasadenim kontakrnych sosoviek
jeej bedlicka dakujem pekne a akym sposobom si ich vyberas?leb zevraj ich je viac
nic si z toho nerob na zaciatku to vzdy tak byva..nosim cocky uz stvrty rok a tiez som myslela ze sa to nikdy nenaucim dobre si ich nasadit..Stale mi slzili oci,citila som ich neprijemne v ociach a nevedela som si ich nasadit..som ich nasadzovala aj 20minut..:))Neboj chce to len cvik a cvik a cvik..Ja som sa zacvicila tak uplne za mesiac..Neboj za mesiac si ich budes davat do oci ako stary profik..Drzim palce..Keby nieco kludne sa ete spytaj..papa
asi by som radsej v tom pripade nosil okuliare
trojku ,ale ja sa snazim ja neviem preco mi to nejde a vyberanie je este horsie nevies mi nejako pomoct
no tak už je to iba na tebe aby si sa to naučila a ak to nepojde, tak okuliare... a akú máš dioptriu?
prvykrat u ocnej ved ona vie ze sa mi to zle ale pomoct m,i nevie
no ja neviem ale ja mam s tym problem tiez