prosim pomozte mi!neveim ci som jedina co ma tento problem lebo nikdy som nepocula od nikoho ze by mal ten problem co ja...ide o to,ze neviem ci mam citilive oci ale mam problem s nasadenim sosoviek a to preto,leo mi zakazdym zmurkne oko a ja to nikdy nemozem nasadit.....prosim pomozte mi velm ich potrebujem a neviem co mam robit...dik
problem s nasadenim kontakrnych sosoviek
Mne doktorka na prvom sedeni povedala,ze som beznadejny pripad,ze sa to neda a nakoniec som sa sama naucila a prisla si na system,takze neboj fakt to chce iba cas ;-)
no ja to teda hned zajtra skusim dnes som mala uz take nervy z toho ze som vsetkym bachala lebo mne to stale neslo a aj ta sestricka mala potom zo mn velke nervy ked som bola u nej ale ved nemozem za to ze mi zmurkaju oci
No pozeraj sa pri tom uplne hore a musis sa ucit nezmurkat,to trva asi najdhsie,kym sa toto naucis,lebo ja som mala obcas az krvave oci od rozdrazdenia a nakoniec som isla v okuliaroch...
tak dakujem hadam mi to pojde lebo ich potrebujem surne kvoli sportu
ahoj,aj ja si ich dávam podobne ako chrústik2,tiež si tak roztiahnem viečka.Ale nedávam si ich krúživými pohybmi,ale skor na spodnú časť oka a potom sa pozriem dole a šošovka sa sama posunie na stred oka..A vyberám ich tak že si rovnako roztvorím oko ako pri nasadzovaní a palcom a ukazovákom ju mierne stlačím za spodný okraj.Píšem,len mierne aby sa nezlepila,ale aj to sa mi stávalo.Ale dá sa v pohode vyrovnať,niekedy sa aj sama v roztoku vyrovná.
a vybera sa ti to inak lepsie teraz?aj dava.....a ak mi to nepomoze nemas este nieco co?
No drzim palceky,ale chce to len cas a trpezlivost,ktora mne chyba,ale zvladla som to.. ;-)
diki chrustik dufam ze sa mi to uz konecne podari lebo uz som to skusala vselijako ale hadam ....
Awoj..neboj to casom prejde,mne to tiez trvalo skoro rok kedze mam citlive ocka.Najlepsie je nechat sosovku tak stretne mokru no nie uplne aby sola vodava od roztoku a lavym ukazovakom si chytis viecko tak stredne vysoko a pravym prostrednikom si natiahnes spodnu cast ocka a ja si ju vacsinou davam takym akoby trochu kruzivym pohybom v smere do vnutra oka..Ale neboj mne to na zaciatku trvalo min.hodinu.Prajem vela uspechov.Papa