ahojte mam takyto problem, uz 3 roky mam staleho partnera, ktoreho lubim aj ma vzrusuje no i ked mame pravidelny sex, nikdy sa mi nepodarilo dosiahnut orgazmus, velmi sa o to pokusame no nic, ma to uz trapi strasne ci som nejaka divna alebo co, pri sexe mam prijemne pocity ale to je tak asi vsetko, sex mame skveli ale aj tak nic
ja sa preto dost trapim a priatel tiez, je mozne ze orgazmus nikdy nepocitim?
ako dosiahnuť orgazmus
asi mas pravdu, nemysliet nan, sice je to tazke bo po no strasne tuzis ale pokusim sa, lebo podvedomie to asi registruje,
necham to tak, hadam sa mi telo zato odvdaci orgazmom, ja tiez neverim babam co hovoria, ze orgazmus maju kedy chcu ale ak je to tak tak potom takym babam zavidim
no ja tiež neznášam, keď mi niekto povie ja mám kedy chcem orgazmus,neverím im moc. NEMYSLIEŤ NA TO A HOTOVO FAKT uvidíš ja mám takú skúsenosť. Teraz mám vzťah asi 10 mesiacov a tiež som strašne chcela orgazmus stále stále až mi z toho šibalo lebo s dotyčným sa stretávam raz za dva týždne zhruba a vždy sa teším som mokrá a vždy idem s tým, že dnes to bude určite ja to viem som si istá .... a nikdy nič fakt asi len pred dvoma mesiacmi s ami to stalo, že som pri ňom mala orgazmus a odvtedy asi 6 krát, takže........namyslieť určite
Naco menit partnera ked ani sama nedosihne orgazmus. Treba pockat skusat nieco nove...
nie orgazmus som nemala este s nikym, ako fakt sa on pokusam, skusame vselico, nanic nemyslim pri milovani, som v pohode a nic,
ono je to tazke ked ho partner ma a ja len mlcky sledujem aky je vyteseny, ja si len prezivam ten moj skvely pocit, ale to je vsetko, je to zvlastne, pomaly si zvykam ze to asi takto bude stale ale aj tak ma to hneva
cital som ,ze ak niekto ma taky problem,tak by mal zmenit partnera ,ze mozno je prboelm v tom ,ale ak ti s nim je dobre asi by som sa tym neriadil
no je to také zvláštne poznám to aj to aké je to zlé, keď nemáš orgazmus,nehovorím,že to máš robiť pod perinou, ale ja niekedy napríklad chcem mať niečo na sebe prehodené, alebo byť taká schovatá vieš robí mi to dobrý pocit "bezpečie" v objatí milovanej osoby a pod perinou no alebo čo ešte také by som Ti povedala možno aj zlý partner prepáč možno neviem, asi si to nemala ešte s nikým orgazmus alebo áno????
zofija- mam 27, dieta este nemam, ja som tiez citala ze su zeny co nemaju nikdy orgazmus, ale vsak ja mam sex rada, uzivam si ho, nicomu sa nebranim a aj tak nic, viem, ze moznoi moc nato myslim, ale ma to dost stve pretoze moje kamosky sa idu rozplynut od radosti ked hovoria aky mali skvely orgazmus a ja nic,
mam taky pocit akokeby som bola tam dole malo citliva,
áno robím si to sama a je to trochu iné, ovládam to sama kedy chcem ja vtedy to spustím aj to príjemné
zofija -ja mam 20 a je pravda ze mam pocit ze nie som dokonala, ale pri sexe sa na to vobec nesustredim - priatela mam uazsneho a nemam pri nom ziedne zabrany a ani neprijemne pocity...
co potom?
sorry, ale je to možné, že ho nezažiješ je také percento žien, ktoré nemali nikdy orgazmus
ja som z tých žien čo majú s tým problém, ale poviem ti aj moje kamošky čo sa spolu rozprávame o orgazme tak to neni jednoduché a tiež ho nemáme zakaždým.
A to máme po 32 rokov a viac, takže nerozprávame do vetra. Vieš keby si napísala koľko máš rokov, lebo ja Ti poviem ja som pred pôrod nemala ani jeden orgazmus a po pôrode som mala prvý krát orgazmus. Mala som 18,5, keď som porodila. To bolo v pohode a po druhom pôrode už som mala zase problém a orgazmus nikde, lebo som bola pribratá a necítila som sa dobre, myslím psychycky tučná fuj a tak....ty musíš mať hlavičku na mieste a nemyslieť pri tom ako vyzeráš ak si spadala do tejto kategorie a potom nechcieť to silou mocou, tiež problém neurobíš sa. Skús viac napísať som na nete xixi