Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

akne

vonkajsiavyziva

úplne súhlasím s lianou, akurát, väčšinou keď má niekto akné, tak má aj mastnú pleť - tiež súhlasím s tou makou a tiež aj s krémom.
No ešte by som dodala, že je dosť možné,že to máš zvnútra.
A sofija dobre poznamenala, že je treba piť veľa vody - minerálky, ktorá neobsahuje veľa solí, a tiež bylinkové čaje, ale nie sáčkové ale sypané.
Baby ste super!!! učíte sa rýchlo. Teda liana neviem, ale sofi je šikuľka!!!

liana

S akne je to velmi tazke. Zalezi to od formy, ja som mala tu stredne tazku, takze som si mohla dat na tvar vsetko a nic mi nepomohlo, az lieky, ale tie odporucam uz naozaj ako krajnu moznost, ked sa s pletou neda nic robit a vyzera velmi zle. Inak treba trpezlivost, plet sa sama da doporiadku. My jej mozme pomoct len tym, ze ju nebudeme zbytocne vysusovat, ale hydratovat. Viaceri si totiz myslia, ze akne je problem mastnej pleti a preto ju treba riadne odmastit a vysusit, co je velky omyl. Plet potom odosle do mozgu signal, ze je sucha a zacne sa mastit este viac ako predtym avsak to len na povrchu, casti vysusenej porusenej pokozky sa olupuju, ale mazom su "prilepene"k pokozke a preto sa pory zanasaju a tvori sa znova akne. Podla mna je dolezite plet setrne cistit, nie ziadnym riadnym "odmastovacom" a pouzit kvalitny hydratacny krem(nie vyzivny) na tvoj typ pleti(pretoze aknozna plet neznamena ze je mastna, moze byt aj zmiesana a niektori si dokonca tym vysusovanim vytvoria suchu plet s akne), tak aby si nemala pocit, ze ta plet stahuje, alebo ze je mastna. A ako doplnovu starostlivost cistiacu masku.

kornelee

podla toho aj aky mas vek ak mas pubertu darmo budes bojovat ono sa ti to bude prejavovat al su aj midla ktore obsahuju syru a su dobre dokonca odporucene na akne aspon tak som sa ucil v skole vyskusaj

sofija

Ahoj mne pomohla kozmetika z lekarne -La roche possay -Effaclar a ja pijem 4 litre vody denne a striedam to s bylinkovymi cajmi ...ale fakt bylinky a nie sackove

x-man

Ahoj...vie mi niekto poradit ako sa zbavit vyrazok?Niekedy mam tu plet lepsiu ale niekedy sa ani sam nemozem na seba pozerat a mam z toho len obrovske nervy.Kozna ta mi pomoct nevie.Mal by som radsej skusit kozmeticku?A je pravda ze vytlacanie vyrazok stav len zhorsuje.PROSIM vazne o radu niekoho co mu nieco pomohlo....

liana

Wewinka, co pouzivas na plet a v akom rozsahu mas vyrazky- myslim ci dve tri zapalene, alebo viac, pripadne s loziskami?

chris

skinoren, zinerit mne napriklad nepomohol jedine ze mi strasne vysusil plet ale velmi dobre pomahaju repikove obklady a nechtikova mast a na lokalne propolisova trinktura velmi ucinne ale treba dat tomu aspon mesiac aby zabralo.v strave sa nemusis obmedzovat to s akne nema suvis . iba ak pi cistiace caje.