Antikoncepcia Choe a bolesti

Príspevok v téme: Antikoncepcia Choe a bolesti
Lucka454

Ahojte,mam taky problem ze beriem antikoncpciu Chloe uz 3.rok.A posledny rok mi z toho byvalo zle(na vracanie).Cim dalej tym viac.Bola som si u mojej gynekologicky po radu a ona mi predpisala hned dalsie ine-Novinette...lenze som chcela dobrat este chloe lebo mi ostalo na posledny mesiac.Tak som si vcera dala tabletku a strasne mi bolo zle celu noc aj teraz mi je..cela som sa spotila.A neviem ci ich mam hodit do kosa a naviazat hned na tu dalsiu antikoncepciu..ci sa to tak moze alebo ich mam dobrat ked uz som zacala..prosim o radu,dakujem.

jedna

do kosa sa lieky nehadzu. odovzdaj ho v lekarni.
nechapem ako moze svojravny dospely clovek uzivat liek, ktory mu evidentne nici zdravie! bravoooo....... este si ho tak tyzden uzivaj a potom sa stanes adeptom na transplantaciu pecene. ...u niektorych blbost nema hranice...

moj_nazor

zavolaj gynde, to mas asi najlepsie :) a preco si si nedala radsej napr. naplaste? ja som mala spociatku tabl., potom som zmenila gyn. a ta hned, ze ci nechcem vyskusat naplaste..bala som sa, ci to fakt "funguje", ale 100% a ked mi je zle, nemusim sa bat, ze nie som chranena a pod. A nemoze Ti byt zle z niecoho ineho?