Ahojte. V poslednom čase mávam chuť a už aj musím pravidelne večer okolo 21 hodiny zjesť asi 150 gramov hrudkového tvarohu s paradajko. zachutilo mi tak sa chcem opýtať či možno z toho priberám ???
Tvaroh vo večerných hodinách?
heh, tvaroh s paradajkou?:D to sa da jest?:)) a mne sa na intraku chalani smiali ked som jedaval tvaroh s tuniakom v case ked som chodieval cvicit..
ano, tvaroh odporucam aj ja, hlavne je dobry nizkotucny. (ja kupujem 250 g-ovy z L.dlu).
je super aj iba tak bez nicoho, alebo so zeleninkou - kapia, uhorka, paradajka..mnaaam.
na vecer sa maju jest bielkoviny takze kludne mozes tvaroh s paradajkou
Tvaroh urcite nieje dobra volba, a uz vobec nie s priemyselne spracovaneho mlieka. Este kozi nepasterizovany doma vyrobeny, by sa dal na nieco pouzit.
Ako píše Mato111, kazeín z tvarohu je vynikajúca voľba pred spaním, hlavne ak cvičíš.
Aj keď nie, stále dobrá voľba :) Ale radšej ten nízkotučný, s paradajkou a žiaden sacharid - úplne super :)
Stačilo by aj 100g.
Zacni pit kefir, nic zdravsie z mliecnych vyrobkov neexistuje.
tvaroh obsahuje kazeinove bielkoviny ktore sa pomaly vstrebavaju tak pred spanim su idealnymi bielkovinami :)
Nizkotucny tvaroh je v pohode, alebo si daj uvarene vajco. K tomu aj 2 paradajky kludne! Len ziadne sacharidy!
V pohode nizkotučný tvaroch napr z lidlu zmiešaný z mliekom cukrom vanilkou a podobne... kulturisti to jedia stále pred spaním