ludia pomozte mi mam strasnu depresiu prvy krat som chlapovi vyhonila a naozaj neviem ci som to robila dobre ale asik nie preoze chalan sa nespravil a teraz sa chystame na oralny sex ale mam s toho strach uplne mi to znizilo sebavedomie asi bola chyba u mna ze ????
Prvy krat som chlapovi vyhonila
v kazdom pripade predpokladam, ze prispievatelka ma velmi nizky vek, ked sa trapi kvoli takymto veciam...ach deti deti...
ale je preňho lepšie, keď sa spraví dokonca.
na tom nic nieje chlap sa nemusi zakazdim spravit ...
Len sa modli, aby si to ustami vedela lepsie,chlapy potrebuju zensku co ich vie riadne nazhavit
asi to prebiehalo takto :
Dievcina sa snazi osto-sest, div mu predkozku neutrhne a nic .... Na to sa on na nu pozrie a pyta sa jej : " Stava sa Ti to casto ??? "
:D :D :D muhehehe
Moze to byt ako napisal tibiek ale moze to zalezat aj od prostredia ked ste boli napriklad u teba a on nevedel kedy pridu vasi nemusel sa dost uvolnit. Takisto zalezi ze kym isiel s tebou ci sa spravil alebo nie. Takze vobec si z toho nemusis robit hlavu...
povedal ti k tomu nieco?
studuj, dievca, studuj. "vyhonila si", alebo sa "nespracil"? co ak sa nespravil zámerne, ze ta nechcel ostriekat ejakulatom? dockaj co bude, ked nastavis pusinku :-D