Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

posilnovanie-na objem bicepsu

Príspevok v téme: posilnovanie-na objem bicepsu
cinka127

Dobry vecer
mam strasne ale strasne tenke ruky...cela som chuda.Chcela by som nejaky plan alebo niekto kto sa vyzna a vie ako moje ruky mozem posilnovanim zvacsit na objeme?t.j -aby i zhrubli .a ake cvicky cvicit kolko krat kedy a podobne.HLAVNE MI IDE O TO NECH MAM HRUBSIE RUKY
Velmi rada by som bola keby sa tu nejaky dobrovolnik ktory sa vtom vyzna napisala a pomohol.

Dakujem pekne

cinka127

dik:)
takze neodporucate na zaciatku to prehanat s opakovanim a seriami?dovod?:)preco nemozem kolko vladzem trebars?

kevyn680

1.Musis papat pred treningom (daku tycinku,bielkoviny).Po treningu hned sacharidy (sladka buchta) bielkoviny napr banan.
2.Na veceru odporucam poriadne sa najest.Kuracie maso,alebo nieco take.Tebe neuskodi ked troska priberes.Pred spanim ti odporucam tvaroh aby sa telo dostalo do anabolickeho stavu.
Odporucam ti cvicit,tak 3 serie po 4-6 opakovani s vahou ktorou to dokazes.(objemove cvicenie).

Vela zdaru :)

0vecka

2 cinka co sa tyka cvicenia ja by som si dal tak na zaciatok 4 serie mozno 10 opakovani... potom postupne tie opakovania mozes znizit na 6 mozno aj 5 ... hlavne si daj pozor na techniku napr taky bicepsovy zdvih aby si to nerobila ako mr bean :) si precitaj na nete presnu techniku napr www.kulturistika.sk - tam mas kineziologiu cvikov a tam mas vsetko... v podstate tak raz za tyzden by ti to malo stacit teda na zaciatok neskor mozes aj dvakrat trikrat by uz bolo vela... no a samozrejme mozes potom aj viac cvikov si tam supnut ale fakt najprv zacni a potom uvidis...

do stravy sa moc nevyznam ale urcite na zaciatok nic menit nemusis.. :)

cinka127

opat vam vsetkym velmi pekne dakujem,vazim si vas :)
no ono to je tak,ano som strasne chuda ...starsne chude ruky mam stehna sa este clkom daju...ale aj lytka a brucho mam celkom dobre vyrysovane.Pracujem na tom asi 2,5 roka,na lytkach mozno polrok.Co sa tyka mojej doterajsej stravy jedla som hocico.(t.j jogurt kazde rano desiata klasicka 2xchleba sunka maslo zelenina,obed klasicky tak isto zemiaky maso alebo ryza s masom..len kuracie...olovrant syr a ielkoviny hlavne)...no doteraz som neposilnovala na ruky ale uz musim zacat...ako pisal,nechcem mat bicepsy ako kulturistka,ale nech su objemnejsie a presne-nech nevyzeram ako podvyzivena...o to mi ide.trosku objemnejsie ruky nepotrebujem mat kopcek na nich teda neviem aky sval.

ojim problemom je vecera.Co je najlepsie jest na veceru?bielkoviny su vraj urcite najlepsie.ake su vase odporucania?:)

mam asi vea otazok ale nenutim nikoho mi pisat,kto chce pomoze samozrejme.Ohladom cvicenia-kedze chcem posilnovat na bicepsi a zvacsit objem tak mam cvicit takto ze napr rano 30 a na 4serie cize spolu 120 alebo mam cvicit na menej serii po viac zdvihov?

dikiiiiii este raz !:)

kevyn680

Pocuvaj..je nemozne pribrat len do ruk.Jednoducho pokial priberes 2KG priberes to rovnomerne.. mozno to je aj geneticky.Prepodkladam,ze si cela chuducka.No ak chces zvacsit ruky cakaj,ze priberes aj do inych partii.Co sa tyka tehliciek,to je v pohode cvicit neprestavaj a ak sa budes kvalitne stravovat ostanu ti ;)

A-Z

A výhodou môjho plánu je, že je účinnejší :)))
Práve tá jednoduchšia cesta nemusí byť vždy správna.

Trošku ti nerozumiem, pretože na jednej strane uznávaš, že bez stravy jej svaly neporastú, na druhej, že nemôže pridať stravu, len cvičiť, aby jej nezmizli kocočky na bruchu. No, mne potom z toho vychádza "0"-lový výsledok. A ak sa bude stravovať ako doteraz, tak ronako ako doteraz neuvidí výsledky.
No, samozrejme, môže vyskúšať, na tom sa zhodneme, obe cesty...

0vecka

to A-Z to mi je jasne zeny nemaju tolko testosteronu tie dve urcite nebudu prirodzene takto nafuknute a tiez suhlasim ze bez stravy to nejde.. ale bielkoviny su v kazdej strave... :) proste hovorim ze clovek ktory sa aspon trosku normalne stravuje nejake svaly naberie :) a aj ked chlapi zacinaju som to nasiel vo viacerych takychto knizkach ze prve dva mesiace sa nemusia starat o alkohol fajcenie ani jedlo... ze hlavne treba zacat cvicit

a dalsia vec je ze si uvedom ze ta slecna ma styri kococky na bruchu a ak sa zacne napchavat mozu zmiznut....aj ked je pravda ze to co si napisal/a ma nizky obsah tukov ale bohvie co jedla doteraz :)

no myslim ze sme povedali co sme mali na srdci nex sa sama rozhodne ale vyhodou mojho planu je ze je ovela jednoduhsi :)

A-Z

2 Ovecka,
ani ja sa nehádam :). Len mám iný názor.
A tie kulturistky, ktoré si poslal na obrázku... to sa dosiahnuť nedá bez zakázaných látok, steroidov vo veľkých a vysoko nebezpečných dávkach - ver, že toto sa v našich podmienkach a u žien dosiahnuť nedá :)
Keď chce pribrať cinka123 na rukách, bez pridania v strave to nepôjde... Asi z čoho budú tie svaly rásť? Len z cvičenia ťažko. Ostatne, je len na nej, aj tak každý organizmus reaguje trochu individuálne, takže sama môže vyskúšať jeden či druhý spôsob podľa reakcií svojho tela.
A ešte jedna zásadná vec, nemôžeš v žiadnom prípade porovnávať ženy a mužov; muži majú sami o sebe viac svalov aj bez cvičenia a s cvičením ho oveľa ľahšie naberajú, v porovnaní so ženami.