Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

posilnovanie-na objem bicepsu

Príspevok v téme: posilnovanie-na objem bicepsu
cinka127

Dobry vecer
mam strasne ale strasne tenke ruky...cela som chuda.Chcela by som nejaky plan alebo niekto kto sa vyzna a vie ako moje ruky mozem posilnovanim zvacsit na objeme?t.j -aby i zhrubli .a ake cvicky cvicit kolko krat kedy a podobne.HLAVNE MI IDE O TO NECH MAM HRUBSIE RUKY
Velmi rada by som bola keby sa tu nejaky dobrovolnik ktory sa vtom vyzna napisala a pomohol.

Dakujem pekne

0vecka

2 kevyn vidis to sa nezhodneme vlatna vaha ee
inaq nevim kolko mam tuku ale rano vidno svaly na bruchu vecer nie takze tak nejak ... aj ja som robil bojove sporty pri niektorych je lepsie byt velky a silny :) hodim maleho na zem tak ze dopadnem nanho a moze sa ohanat kolko xce :)

0vecka

2 cinka so stravou ti neporadim nieco mam precitane ale nic nemam odskusane v praxi takze som ticho to iste si najdes aj sama na nete :)

co sa cvicenia tyka tak zase nesuhlasim s kevynom podla mna staci jeden cvik na biceps viacery aj profici maju podobny nazor ze zaciatocnikom staci jeden cvik po mesiaci mozes hodit dalsi no mne sa napr neosvedcilo viac ako dva cviky na partiu - (inaq je vela treningovych systemov napr od Minzeho sa to vola HIT- high intensity training tam sa v urcitej faze cvici len jedna seria na partiu :) a max sa tam cvici 4serie na partiu a iba jeden cvik)

o tom ze mas cvicit aj triceps som ti uz pisal predtym ... aj kvoli sirke bicepsu a aj kvoli tomu ze musis cvicit aj antagonicke svaly mozno neskor by to xcelo aj ramena lebo to bude vyzerat divne ale na to mas este cas...

cviky na tricepsy no napr mozes robit francuzke tlaky s jednorucnymi cinkami ... ale tie jednotky su ti fakt na nic jedine ze by si ich nevedela zdvihnut dajme tomu 20 krat.... to rovno tie flase mineralky :) ale aj to je malo popripade mozes tlacit jednorucku za hlavou tam je vyhoda ze si mozes zviazat dve alebo tri flase mineralky a tahat ten spagat takze to si nastavis ako xces :) potom su cviky z vlatnou vahou ale tie sa u mna neosvedcili.... (napr tricepsove kliky alebo to uz neviem ako sa vola myslim ze tricepsove zhyby ale tam bacha na to ako siroko mas ruky lebo tym sa daju posilovat aj prsia alebo ramena...)

kevyn680

Kolko cm si vysoka a kolko vazis??Si myslim,ze nebude vadit,ak priberes dake kilecko.1 cvik nestaci kvoli tomu,ze by si telo nato zvyklo a zacalo by stagnovat.Na triceps mam viac cvikov,ale neviem ktore by si odcvicit doma.A to 1 KG je fakt malo musis kupit aspon 3kg-4kg.Do fitka nemas cas chodit?Odcvicis si to za 30-60min.Moj nazor je,ze vsetko sa da len treba chciet :) Ja cvicim trojfazovo a medzitym tiez chodim este do skoly.

Rano by si mala papat bud vajcia ,alebo ovsene vlocky.Idealne by bolo,ak by si si dala aj vajcia aj vlocky (pre doplnenie bielkovin a sacharidov) vlocky doporujem typu chocapic atd.. s obsahom cukrov.

Potom na desiatu daky banan rozok so sunkou alebo tak.Obed normalny... polievka hlavne jedlo.Pred treningom daj daco lahke napr cok. tycinku a po treningu hned 0.3l mlieka a banan,alebo nejake sacharidy.Kedze si baba,tak na veceru si mozes dat nieco lahke..nejaky salat alebo tak.Ak mi das vahu viem ti vypocitat kolko by si mala prijat kalorii atd.

cinka127

ovecka

jaaj uz chapem co je seria a co opakovanie,mam tom teraz jasno :)...tak a napriklad aky by si mi dal jedalnicek co by si odporucil jest na rano desiatu obed veceru ?..inak dufam ze as oboch neotravujem :D
s tymi cinkami...mate obaja pravdu budem musiet kupit nove..ale naprv na zaciatok postacia tieto.Co sa tyka posilky ja nemam cas :(chodim este do skoly ...mam toho momentalne dost tak postacim si zatial nejako..cvicim cele telo...raz do tyzdna si dam 35minutovy beh ,beh po schodoch..celkom pekne svaly mam na lytkach chvalia mi ich hadam by sa vam pacili:)
kevyn
a na triceps su ake cviky?viem ze mi tu vyhodis google,dobre ja sa na to pozrem :)...a este aj od teba by sm chcela aky jedalnicek mi napises..nech si pozrem vas prehlad z oboch stran..

a na zvacsenie bicepsu nestaci len jeden druh cvicenia?ci kolko drujov by som mala cvicit?napr pri bruhu cvicim skracovacky a sklapacky ...

FOTO VAM POSIELAM SU NIC MOOCCC...TVAR SI NEVSIMAJTE..SU TO FOTKY JEDNA JE STARSIA ASI POL ROK ALE RUKA JE TAKA ISTA...KED TREBA LEPSIE FOTO NAPISTE POSLALA SOM TIE CO SOM MALA V PC NECH TO MAM Z KRKU.VELA CASU NA PC NEMAM TAZE TAK...:/

čaute

kevyn680

Ovecka:Este som zabudol,ze ja nejdem velmi na objem.Kedze sa venujem bojovym sportom,tak musim byt rychly a silny a nie len velky a silny.

kevyn680

Ovecka:ja mam v tele 4.5%tuku,takze svalstvo mam kvalitne a ziaden tuk :).Ako to je uteba?

Cinka:objektivne sa hodnotia zmeny po 8 tyzdnoch a neobjektivne po 4 tyzdnoch.Je to jedno,ci je to muz,ci zena tie vysledky tam musia byt.Inak cvicis zle,alebo mas zlu stravu.

1KG cinky su fakt male..asi si budes musiet kupit dalsie.

Objem a rysovanie? Ty ani nepremyslaj nad takymito vecami.Pokial sa budes stravovat dobre budes naberat kvalitne svalstvo s minimalnym obsahom tuku a predpokladam,ze urcite nebudes mat za pol roka o 30 kg viac.Napadlo ma,ze ak chces zvacsit ruku nemozes cvicit len biceps,pretoze to je maly sval.Radim ti cvicit aj triceps je vacsi ako biceps ;)

Moj mail: kevyn68@post.sk

Inak ked uz tak rozmyslal nad rukami,tak nechces zacat cvicit celkovo cele telo?Nohy aby spevneli a chrbat by si mohla dat do jemneho tzv. vecka.Ked to nebudes prehanat bude to velmi pekne.. fakt poznam vela vysportovanych bab a niesu to ziadne kulturisticke postavy.

0vecka

2 kevyn nj neboj to urcite pride ja som mal ako 17 rocny 197cm a 72 kg teraz mam 193-195cm a mam 100kg a urcite by sa dalo na mojom cviceni toho vela vylepsit .... :)

0vecka

2 cinka moj mail je skovecka@gmail.com ale mohla si to aj zavesit na net... opakovanie je to ze kolko krat to zdvihnes cize zdvihnes to 10 krat to je 10 opakovani a jedna seria...

ked ma jedna kilo tak cvicis s kilovymi cinkami a radsej si kup dalsie cinky kilo je dost malo si zober ze flasa mineralky ma cez kilo a pol.... alebo aj do posilovne by si mohla skusit zajst...

no to sa vobec neodvazim povedat ako dlho to bude trvat ak posiluje muz/chlapec tak sa vravi ze po 2 mesiacoch vidiet zmenu akoze tak ze tu zmenu vidi aj niekto iny ako on :) u teba to bude o nieco tazsie ale pocitaj tiez s tym ze take 2-3 mesiace a rysovanim sa zaoberaj az potom hlavne je cvicit a nie mudrovat :)

ja som ti uz pisal predtym ze ja by som cvicil raz za tyzden potom uvidis aku budes mat svalovicu :) atd hlavne sa na zaciatku trosku rozcvic ponatahuj a tak

viac ako kazdy treti den by som urcite necvicil ale na to mas este cas... :) a cvic ftedy ked mas cas alebo kedy sa ti najviac xce neviem o tom ze by boli rozdieli medzi cvicenim rano alebo vecer :-P