dneska som jedla

kukuruku

ja som si urobila bielkovinovy den:
R: ovs. vloky, vlasske orechy, lanove semienka, pomaranc
D: nizkotucny biely jogurt 200 g, trochu vlokov
O:tvaroh bez tuku, pazitka, paprika, uhorka, chlieb
Ol:tvaroh a jogurt
V:morcacie maso asi 150 g

111helenka

ja pivo kava,krabica cigariet už fuč,aaaale sused už šiel kupiť ďalšie.... som nevedela,že v tomto fore sa da aj baviť...)))

Milana

Ahojte dievcata, ja som dnes zacala den uplne klasicky- kava, caj, lieky, co pravidelne uzivam a chlebik s maslom a sunkou. Ja by som totiz schudnut chcela,ale stravovacie navyky, ktore mam uz tridsat rokov zauzivane, sa mi len velmi tazko daria zmenit. plus Appetite STOP- aby som nemala taku chut do jedla.

samajama

vcera:
R-musli s mliekom
D-jablko,cerveny pomaranc
O-trochu cestovin s omackou a masom,banan
O-hrozienka,twix,kakao
V-naturalna ryza a trochu kuracieho masa,jogurt,štvrť čokoladovej rolky
V2-asi 1,5dcl mlieka čisteho

predvcerom:
R-musli(emco bez cukru so semiackami)so sojovym vanilkovym mliekom a cerveny pomaranc
D- 2 jablka
O- gulicky plnene vanilkovym kremom
O-kocka 82% horkej cokolady -taka vacsia
V-chlieb s olivovym olejom syrom sunkou salatom redkvickou paradajkou a kapijou

kacika

suchare, jogurt s grankom, kecup a vifonku?????? to mam skor pocit, ze chces pribrat ako schudnut. toto ani zdaleka nie je vyvazna strava. namiesto tych sucharov si daj radsej celozrnne pecivo alebo si urob kasu z vlociek, oslat troskou medu, pridaj susene alebo lepsie surove ovocie. Co sa tyka jogurtu myslim, ze v pohode sa da zjest aj nesladky biely staci si zvyknut a ak ti v nom uz naozaj niecho chyba tak radasej trosku medu (praveho). A k tej vifonke radsej no comment.

Sex Godess

potravva- to je dobra grcka,co jes. Telo nie je velmi nadsene, hlavne tymi umelinami, co pozivas. Predstav si, ze ja si dam vsetko od kolaca po maso, a aj tak som schudla 6kg. Za vsetko moze cvicenie.

tana345

stava z kompotu je tiez sladka. a caj je uplne fajn, mozes ho striedat s vodou, do ktorej si vytlacis citron:)
presne ako pise AZ, same sachace tam mas a nie je to ani zdrave. a aj na intraku sa da jest zdravo - ja preferujem ovsene vloky s ovocim alebo jogurtom..napr.

potravva

a sojove mlieko zdrave nieje ? mne ani ak neslo o chudnutie,len si to je zdrave...a som na intraku ,tak tu nemam take moznosti varit.

A-Z

No, nepoteším ťa, ale toto nie je jedálníček na chudnutie, ale na jo-jo efekt. Navyše je to nezdravé a nevyvážené stravovanie.
Chýbajú ti hlavne bielkoviny - chudé mäso, ryby, hydinová šunku, tvaroh, acidko, cottage syr a pod. Kde máš zelneninku?
Máš tam vlastne samé sachraidy, kopec cukru: Predpokladám, že tá jahodová voda je sladká malinovka, suché sucháre sú horšie, ako keby si na ne dala šunku a zeleninku. Sáčkové polievky sú dosť mastné, plné soli a glutamanu. Cestvoniny opäť cukor, kečup opäť cukor. Keď, tak celozrnné cestoviny s tuniakom a zeleninou. Alebo varený zemiak s mäskom na prírodno, zeleninový šalát a máš obed chutnučký, zdravý a nízkokalorický. Granko opäť cukor. Navyše cukor v káve. Skús si doliať mliečko, možno ti bude chutiť, ak nie, slaď radšej medom.
Biely jogurt a jablko je z celého jedálníčka najvhodnejšie.