ahojte, s priatelom sa polroka snazime o babatko wecsinou mavam cyklus 28-35dni podotykam kratsi nemam nikdy!menzes mavam extremne bolestivy Poslemny menzes som mala 27februara cize dnes som 25den cyklu. Ale odwcera krvacam, ale je to take slabucke krvacanie par kvapkove.
Moze to byt tyn ze Ĺ•om po dlhom case wysadila duphaston uprostred cyklu? Alebo to moze byt tehu? Viem poradite mĂ ze si mam spravit test ale ja sa hrozne bojim sklamania..preto by som rada pocula teoriu ci je neco take mozne...dakujem
mozem byt tehotna?
No tak testom moc neverim moja kamoska si urobila na 33 den a ze nic nie je tehotna . Potom sla k lekarovi ten kukol aj sono mala a povedal nic len to je malo kolko meska to bolo 5 dni ako to oni rataju a urobil vyter z krcku maternice atd.. a ona sa pytala co s tou menstr. a on potom o tyzden dva chodte ku sestricke ku mne a sestricka pichne inekciu aby ste ju dostala hehe a ona ju nedostala a tak ubehol dalsi mesiaca to bola ako skoro dva a zase ju pozrel aj sono a až potom povedal ze je tehotna preto pisem nielen tycinka sa moze mylit aj lekar na zaciatku je to take malé neciste a tie ich stare kraksne pocitacive ??? tak len pekne dufajte a cakajte a ked nic tak pekne chodte a ak povie ze nie ste a nepridu len pekne si mozete mysliet ze asi mozno aj ste ako aj ta moja kamoska a keras chodi taka zmenena vyrehotana
estelle mozes mat zapal, radsej chod na gynekologiu :-)) ja som mala raz taky problem ze ma bolel pravy vajecnik dva dni a ked som prisla povedala ze mam zvacseny vajecnik a dala mi lieky na to a sestra mala to iste neviem na 100% ci slo o zapal a to som hned v pondelok sla na gynekologiu lebo cez vikend som mala bolesti :-)))
Mne doktor povedal, že každý deň mať pomer ani nie je účinné, pretože spermie nestihnú dozrieť... Takže vraj je to lepšie tak každé 4-5 dní.
ale treba to vypočítať presne na to, kedy má žena plodné dni.
ja som to nevydrzala spravila som test a je negativny :´( krvacanie ustupilo uz len tak trochu spinim, a picha ma vlavo vpodrubsku.. nechapem tomu:(..
ljenocka keby to ak lahko slo ako ty povies my sa milvoat kazdy den nemozme..
Takéto snaženie a rátanie cyklu môže ísť akurát tak na nervy a aj tak nič z toho nebude!skúste sa úplne odviazať ako ja s mojím partnerom.dajte si večer pohárik vínka a milujte sa každý deň aj viac krát za deň!pokým nemáte zdravotné problémy malo by to ísť.držím palce!
Teoriu ktoru chces pocut......tak nerob si test a vyckaj casu.