Zdravím, mám 18 rokov, 185 cm a mám na to veľa kíl - 105kg...chcem sa spýtať čo by mi pomohlo okrem toho že aktívne hrávam futbal?...po zime som strašne pribral, neviem čo mám robiť, mám veľké brucho a hlavne stehná.
Dá sa to vyriešiť napr. cvičením?...
Chudnutie
Ak si futbalista, tak máš zreme aj dostatok pravidelného pohybu. Pokiaľ nie, skús pridať ešte nejakú aerobku (beh, korčule, bicák, plávanie).
Až 80% úspechu pri chudnutí je v strave, takže bolo by dobré urobiť aj zmeny v stravovaní. Jedávaj pravidelne, 5 - 6x denne primerané porcie, pi 3l a viac nesladených tekutín. Vyhýbaj sa živočíšnym tukom (vyprážané, hranolky, hamburgery, tučné syry, salámy, majonézy a pod.), bielej múke (pozor aj na omáčky), cukru. Jedávaj skôr chudé hydinové mäso, ryby, tvaroh, hydinovú šunku, biele jogurty, celozrnné pečivo, natural ryžu a cestoviny veľa zeleniny, pomenej ovocia atď.
Priatel posiluje, potom aj ked ma vysoku vahu na to nevyzera, lebo su to svaly a nie tuk... Myslim, ze vacsina chalanov je pri chudnuti skor zamerana na posilovanie....
cvicenim???
Ta kde ty zijes:P
Tabletky na chudnutie:)
Srandujem.....jasa ,ze vsetko sa len takym sposobom hlavne riesi.....a aj uprava jedalnicka.