Mozem ist na prvy krat do turbo solaria?

NNikola

Ahoj, do dobrého turba stačí 6min. v pohode tak dva krát do tyždňa, plus krém to je podľa mňa základ, ja používam tento www.kremydosolaria.sk perfektne vonia a super opálenie ako po dovolenke =).

Help

Ak sa do solária chystáte prvýkrát, nebojte sa porozprávať s personálom o vašej pokožke. Oni by vám mali poradiť, koľko času môžete v soláriu stráviť, ako pravidelne ho môžete navštevovať, ako sa starať o pokožku po opaľovaní. Nikdy nezabudnite dodržiavať zásady opaľovania práve pre váš typ pokožky.
Zistite si, kedy naposledy boli vymenené lampy. Radšej sa na kvalitu zariadení pýtajte vo viacerých salónoch.
Ak používate nejaké lieky, zistite si, či môžete solárium navštíviť.
Pred tým, ako sa idete opaľovať, nepoužívajte žiadne dezodoranty, kozmetiku, pretože by na miestach, kde ste ich použili, mohli vzniknúť pigmentové škvrny. Ak na sebe nejaké máte, umyte sa. Nemali by ste mať na sebe ani žiadne šperky alebo šošovky, ktoré by mohli spôsobiť alergiu.
Na očiach vždy majte slnečné okuliare. Aj vtedy však majte zatvorené oči. Inak by ste si mohli poškodiť zrak.
Nikdy nepredlžujte dobu opaľovania.
Pred aj po návšteve solária používajte krémy určené práve na opaľovanie v soláriách. Túto kozmetiku by ste mali nájsť v každom soláriu. Klasické prípravky na opaľovanie nie sú účinné.
Po opaľovaní sa minimálne hodinu nesprchujte. Vtedy vám opálená pokožka dlhšie vydrží. V ten deň sa už nevystavujte slnečnému žiareniu.
Na začiatok nebuďte v saune viac ako 5 minút. Túto dobu môžete časom predĺžiť. Nikdy ho nenavštevujte viac ako desaťkrát za tri týždne.

0lejla

za8icka noo hej, tak to mame spolocne heh, tak som zvedava, ci neuteciem aj z toho lezateho .ale asi nie dufam:) kolko minut si mam dat, 5?

za8icka

No ja ked som isla prvy raz do solaria, tak som isla do stojateho a mala som zavrat z toho a tiez nechcelo sa mi tam stat. Potom som raz isla do turbo solaria - lezateho a je to v pohode. Neviem ale posudit ci je rozdiel ako dlho vydrzi opalenia s normalneho a stojateho. Lebo ja chodil asi tak parkrat do roka a mne to vydrzi celkom dlho.

Inak tiez som sa bala zavriet sa do lezateho, ale je to pohoda:)

0lejla

no to je pravda, ale je to take skarede , pokozka po zime a idem teraz na slavnost a tiez som rozmyslala nad tym, ze budem so sebou trosku spokojnejsia,,,mozno

Help

Rozdiel je takýto: normálne solárium je lacnejšie, trvá o niečo dlhšie, kým sa opálite, opálenie dlhšie vydrží a výkon trubíc je okolo 100 W. Naproti tomu turbo stojí viac, opálite sa rýchlejšie, farba vydrží kratšie a výkon trubíc sa pohybuje okolo 120, 160 alebo 180 W.
koktail.pravda.sk