gumicka

AdamKrt

Kombinujte kondom s Pharmatexom a je klud :) Hlavny problem pri trhani kondomov moze byt:
- nevhodne skladovanie vplyvom zimy, alebo tepla
- zle navlecenie, ak tam ostane vzduch,
- lubrikacia. Staci, ze je partnerka trochu suchsia, ten lubrikant na kondome nestaci. Ak mate dojem, ze je kondom suchy, treba lubrikovat, lubrikovat, lubrikovat...

Ten Pharmatex sa moze pouzivat ako poistka, plus naviac lubrikuje.

pasavec juli

Help "Ja si robim deti vtedy ked ja chcem a funguje mi to aj bez nejakej debilnej ochrany."
deti sa vacsinou robia bez ochrany :D

Help

Presnejsie povedane.......mam deti tak ako som ich chcel.........
A to som za cely zivot pouzil kondom asi tri krat......mne je to neprijemne.
Cize trtkam bez vsetkeho a nikdy nenastal omyl........zvlastne.

Help

Pocuj.........vzdy je nejake riziko.
Ci pouzijes gumu alebo nie.
Radsej to nerob ked nechces byt otcom.
Ak budes mat na to vek......robte to aj tri krat denne.
Neviem ako to funguje u inych........
Ja si robim deti vtedy ked ja chcem a funguje mi to aj bez nejakej debilnej ochrany.

prasa

tak ja som to cisto cele precital a na tej gume je este dobry datum ja to prezeram ci to neni uz po tej dobe to je ako prve pred tym ked ju otvorim takze to nemoze byt len z toho a este ked sa guma roztrhne a zistym to vcas este pred ejakulaciou moze byt priatelka tehotna?

Help

prasa- zrejme nevies otvarat adresu ....
Tak som ti to okopíroval
Páry, ktoré nepoužívajú kondómy pri každom sexe, občas prestanú sledovať, ako dlho balíček skladujú v zásuvke. Je však dôležité vedieť, že po expiračnej dobe významne narastá riziko mechanického poškodenia! Neverte „benzínkam“ a zapadnutým obchodom. Kým kondóm kúpite, aj dvakrát preverte drobné čísla o dátume spotreby.
Veriť, ale preveriť
Keď sa schyľuje k spontánnemu sexu, je navlečenie kondómu blesková záležitosť. A práve v tom je kameň úrazu – spoliehate sa, že priateľ vie, čo robiť. Možno vie, ale aj majster sa môže uťať a nesprávne navlečenie je pomerne častým dôvodom posteľných trapasov. Ak nechcete vyzerať ako ustráchaná stará baba, ktorá chce mať všetko pod kontrolou, urobte z navliekania kondómu pokračovanie predohry. Bude to pôsobiť nenútenejšie.