Ahojte...trápi ma jeden problém mam dobrú kamoš-ku a ta je tyrana matkou , ktorá jej nadáva, že nič nerobí a že len po krčmach chodí a je opitá, nestará sa o deti, ohovára ju atd. a toto všetko aj pred detmi nesú to dosť zle. Jej matka sa sprava ako hyena. Pritom kamoska chodí do roboti a živí ich a o deti sa stara najlepšie ako vie. Ona ma uz s nej tiež mindráky. (Je rozvedená). Jej matka je doma na dôchodku.Býva u nej za čo od nej pýta peniaze (300e). Chcela by sa odstavovať ale na vlastne bývanie nemá peniaze. V podnájme by jej nemal kto stráži deti aspoň v tomto jej jej matka pomôže ale aj to z veľkým frflaním.podla mna je jej matka psychicky chorá. ma niekto s podobným prípadom skúsenostní ??? poradte riešenie...
Kamaratka tyrana matkou
AKO SA PROTI TOMU BRANIT ???
cvc- casto je to horsie ako fyzicke.
a čo ti vraví psychike tyranie ???
To nie:)
Je to odlisnost nazorov a presvedcenia ako takeho....
ja zas nemám rada ked sa veci nazývajú nesprávnymi menami
to ze si niekto s niekym nevychadza nie je týranie
jajka- v celku mas pravdu,ale ja som chcel poukazat na tyranie ako take.
Je to nebezpecne a je mi luto,ze ludia si nic nechcu okolo seba vsimat.
Ak sa ich to netyka......kaslu na to.
To som tym chcel napisat.
jej kamarátka je dospelá, zrejme sa jej len posťažovala ze mama je na nu zlá a ona tu už stanovuje diagnozy a rieši cudzie problemy hoci ju o to nikto nežiadal.
ak ju ohovára, teda ak nechodí sa baviť a piť, môže podať žalobu na súd. to je asi tak všetko.
ak si s matkou nevychadza, môže sa odsťahovať. ale to ona dobre vie.
a môže byť rada že jej tie deti postráži.
ja sa ti nevyhrazam jajka.....len konstatujem buducnost,ze aj tebe sa moze nieco stat a ostatni sa ani nepozru na teba.
a ty sa mi láskavo nevyhrážaj denz
to ze jej vlastna matka vynada, resp povie svoj nazor je tyranie? a hned je psychicky chora? šak to neni male decko, vie sa braniť. mozno jej na stare kolena aj haraší a čo, ved je to jej mama.