ahojte, kedze mi nik neodpovedal v starsej teme, skusam opat v novej.
26-2 som bola na laparoskopii vajencikov po rocnom neupesnom otehotneni. zistili mi,ze som nemala ovulaciu a upchaty krcok maternice. vraj by vsetko malo fungovat.Partnerove spermie su v poriadku. menstruaciu som mala pred zakrokom 13-2, zakrok 26-2 a opat dostat som to mala 13-3, meskam tyzden a do toho ma zacalo dole palit. prvy styk sme mali pred asi 10dnami. teraz neviem co sa deje?! je normalne meskanie menstruacie, ked mi bolo povedane,ze menstruacia bude pravidelna? boli ma v podbrusku a velmi prsia, akoby ma niekto dobil. mozem byt tehotna?v pondelok chcem ist k lekarovi. dakujem za odpovede a skusenosti.
mestruacia po laparoskopii-tehotenstvo
Ja som po laparoskopii z 21.2.11.Menzes čakám o tri dni, uvidím či príde. Tiež sme sa vyše roka pokúšali o bábätko, ked mi zistili endometrioznu cystu na ľavom vaječíku. Chcela by som vedieť, kedy najskôr začať s pokusom otehotnieť, či mám čakať na menzes a potom na plodné dni. alebo hneď ako sa na to budem cítiť? Zrejme počkám až mi vyberú stehy a prídu výsledky histológie. A potom uvidím ako sa budem na to cítiť.