co pomaha proti zapche?
zapcha
samko,precitaj si moj posledny prispevok na probl.s travenim,nafukovanie. co na to povies? maslim,na to o praslicke a vyplachovani dutin. pocula som to od ludi,co to praktizuju a vraj je to velmi ucinne a lieci aj stare problemy. napis mi do tej temy, prossim. ja sa mam lepsie, zaludok ma nebolieva, hubu som mala, pila som ju casto, a napriek tomu stale mam problemy s crevami, a teda aj toho HP som mala. takze neviem,ci zabera. ale teraz zacinam do vody par kvapiek propolisu a uvidim. kukni na to nafukovanie...inak, uz ma nenafukuje, ale uvidim, ci to nie je nahoda.
papa
Ahoj Babenka. Dlho sme neboli spolu v kontakte, je to lepšie? Ja som tú teplú vodu pil každé ráno, ale proti zvýšenej kyseline, čítal som to v časopise Život, ale účinky som nevidel, alebo nepociťoval. Teraz pijem tú Tibetskú hubu, lebo je lepšia ako kdejaké acidofilné výrobky. A hlavne, mám ju každý deň čerstvú!!! Mám taký dojem, že som ti niekde o tom aj písal. Papapá.
neviem,ci to tu niekto pisal, ale ucinny sposob proti zapche je kazde rano nalacno vypit pohar-dva teplej vody. niekto ju prevara nechava vychladnut, aby sa dala vypit. vyskusajte. hlavne sa nevzdajte hned prvy den,ak nezaberie.mozno treba cakat den-dva. aj pocas dna vypit hocikedy teplu vodu.
napiste, ak vyskusate, ci zabralo.
p.s. samko, ahooj.
Zdravím ťa Praktik. Vieš čo? Mám taký dojem, že minerálky ako Šaratica, Cígeľka, Vincentka je odstať kúpiť len v lekárni a v špecializovaných predajňach tej racio-výživy, u nás majú názov Vegetka. Myslím tie predajne. Papapá.
Postačí sušené ovocie - marhule, slivky, figy; slivkový alebo marhuľový kompót a hlavne naučiť črevá pracovať - zjedením večer jablko, do jogurtu pridať ovsenné vločky.Šaratica je dobrá ale nedá sa zohnať.
S tou šaraticou, to nie je zlý nápad. Kedysi za socializmu existovalo heslo: "Ponáhľate sa? Pite Šaraticu, zrýhli Váš krok!
Pozri tému-Tvrdá stolica-. Papapá.
Ahojte. Len vám chcem povedať, že mi naši kúpili v lekárni tabletky 3bio-201 Sk, je to na úpravu mikroflóry, nie je to žiadne preháňadlo, tak dúfam, že to pomôže..a tiež čípky:-)
skusala si saraticu?
misha, kasli na prehanadla, ved ked si s nimi mala problemy, tak snad nebudes teraz znovu zacinat.