ake mate skusenosti?
Elektrosoky ano/nie?
zaujimavo spracovane a hlavne objektivne - vidiet ze to robil psychiater.
Ono uvedomte si, keby clovek nedostal elektrosoky - napr. depresivny skor ci neskor sa zabije, schizofrenik - zabil by seba alebo niekoho naokolo(pod vplyvom hlasov, obav z prenasledovania...), manicky - sexoval by s kym by sa dalo a dostal by napr. AIDS, alebo by otehotnela s nechcenou osobou....
Zvacsa proti hovori nelieceni pacienti, pre ktorych su psychiatri diabli...hlavne tu na internete je mnozstvo pacientov na invalidkach, ktori vysadia lieky a ich choroba ich ovladne a zatieni ich zdrave mysleni...Odporucam vam prijem pacienta na psychiatriu a ako odchadza.
Argument, ze lekari su predsa vzdelani a vedia co robia tu velmi neobstoji, lebo ti isti lekari robili mnohe skodlive zakroky a predpisovali rozne skodlive lieky, ktore su dnes uz odvolane.
Nikto nie je neomylny, ani lekari, ktorych dnes standartne trenuju sa k tomu nepriznavat.
Elektrosoky tvojmu mozgu pomozu asi rovnako, ako bombardovanie moze priniest mier. Precitaj si diskusny prispevok od jednej prispievatelky, ktora v 16-tich postupila elektrosoky.V skratke - elektrosoky odporucam, lebo pomahaju, aj ked ja mam vypadky pamate a poskodeny mozog a mam stale depresie. Co viac potrebujes ?
Čítal som nedávno taký životopis o Miroslavovi Plzákovi, známy to psychiater, ktorý trendoval v ČSSR aj vďaka rôznym knihám na téma vzťahy atď., tak ten hovoril, že elektrošoky sú dieťaťom 30. rokov minulého storočia a keby nebola taká doba, aká bola, tak nikdy by sa nešokovalo. Vďaka za túto mechamistickú ,,vedeckú" metódu treba poďakovať nejakému maďarskému lekárovi Medunovi, ktorý si všimol, že pri zabíjaní prasiat elektrickým prúdom prišlo tesne pred smrťou k nejakej zmene, údajne stav pokoja alebo čo, nebodaj úsmev...?
Táto metóda sa zaviedla pri liečbe schizofrénie, kde sa vychádzalo z cela mylného názoru, že ten čo má epilepsiu nemá schizofréniu...
Na tému elektošokov sa ešte vyjadril, že boli časy, kedy sa táto metóda robila ambulantne! v byvalom ČSSR a údajne keď bola silná depka a ľudia chceli mať hneď pokoj, tak to podstupovali dobrovoľne, bo vedeli, že potom im bude lepšie a že niektorí odchádzali vysmiaty ako blchy. Ambulantne podstupoval takúto procedúru ak známy český herec Miroslav Kopecký, ktorý trpel celý život maniodepresívnou psychózou. Stávali sa ževraj aj také veci, že pár hodín pred vystúpením večer v divadle, predtým absolvoval túto terapiu. Po nej vstal, zobral si svoju aktovku, kde mal niečo ostrejšie, napil sa a odišiel do divadla...
hm preco len tak premyslam ked je nejaka zena mimo mesiac dva ... tak pameta si ci nejaky nieco neurobil ...
Ja si nemyslím však, že by to spravili. To nie sú kreténi, ale doktori. Oni tam nerobia satanské rituály:)))
Ja odporúčam preťahovanie lana aj napr. z iného hľadiska. V takom prípade je taký človek pojebaný rovno dvomi ľuďmi a ani o tom nevie. Veľmi by som sa nevytešoval:)
Skúsenosť s tým má veľa žien. Len ako si to majú pamätať, keď počas toho spia. Okrem toho im el. šoky vydeletuju pamäť. A okrem toho je tam tých Dr. viac na pľaci.