nevien co to

janka

aj ja tam mam daku gulicku vnutri ide tak z boku ale fakt neviem co to je...a nech ide na prehliadku ved naco su doktori nato aby pomohli nie?

kony

nec ide na prehliadku, či je ok, ale je to určite ok, aj mňa to strašne bolelo na začiatku, a to ešte nebol partner ani v polovici, trvá to dlhšie, dôležitá je predohra, aby bola partnerka mokrá, ale až tak, aby to z nej "tieklo" a partner musí byť tiež mokrý, tá gulička by mala byť ok, aj ja to mám

zuzana

nech ide k doktorovi... ale myslim si, ze je to ok... ja som mala na zaciatku podobne problemy, tiez ma to bolelo a to sa este nedostal ani poriadne dnu... u mna to chcelo len cas, len parnera som mala gaunera, ktorý mi to potom spravil na silu a zacal sa kolotoc hlavne psychickych problemov... tak ti prajem vela trpezlivosti a nech ide k lekarovi, ak on potvrdi, ze je vseko ok... tak potom to chce len cas a trpezlivot... .-)

samotqa

Nex ide na prehliadku na gyndu. Nex sa neboji povedat o svojom probleme. Nemusi to byt nic a moze to byt nieco. fakt. Nex ide k doktorke

ahoj

sa mi zda ze to je eate pred blanou a je tam take ako gulicka cico: ma 19 rokov. To moze mat nieco aj s menstruaciou spolocne??