Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach o kamarátku

Príspevok v téme: strach o kamarátku
Majqa

Mám 20 rokov a spolu s mojou rovnako starou kamarátkou pracujeme v jednom úrade, akurát každá v inom odbore. Moja kamoška si dala rok pauzu aby si zarobila nejaké peniaze na VŠ, lebo nechce ťahať peniaze od rodičov. Ona je veľmi múdre a inteligentné dievča a na svoj vek je duševne veľmi vyspelá a fyzicky veľmi pekná. No lenže už si každý všimol, že v práci sa do nej zahľadel môj vedúci. Je slobodný a veľmi dobrý človek a myslím si, že on jej tiež nie je ľahostajný. Problém je v tom, že si myslím, že je pre ňu príliš starý a bojím sa, že keby s ním ostala tak by jej to zničilo život, teda keby ostala s tak starým človekom... Musím jej to nejako vyhovoriť ale neviem ako. :(

agama

ja si myslím, že je to skôr závisť ako strach... aby som sa ja stresovala, že kamoške sa páči starší chlap... neviem si predstaviť, že by som takéto veci riešila... je to jej vec, ak je taká duševne vyspelá ako píšeš, nechaj to na ňu, ona najlepšie bude vedieť čo a ako má robiť...

kajka01

tak tam je skor dolezite ze je slobodny a DOBRY clovek ako to ze je stary..a ozaj co to vlastne znamena stary o kolko je starsi? ale myslim si ze ak si dvaja rozumeju a su stastni spolu vek nie je dolezity. takze mi pride az usmevne sa strachovat o kamosku koli tomuto:)len ten jeho vek by ma este zaujimal ci je to nejaky extrem