hambim sa to sem aj napisat lebo viem ze ma vsetci vysmejete..ale risknem to..mam taky problem ze ked mojho frajera fajcim alebo tak a on sa spravi tak semeno nejde ani na mna lebo ho schova do nohavic..lenze potom na sebe este lezime alebo tak takze nieco sa mi tam urcite dostane..myslim na nohavice..a ja sa potom bojim ist na wecko lebo si myslim ze sa mi spermie dostanu nejakym sposobom do vaginy..nohavice si uz ani neobleciem lebo si stale myslim ze su od spermii a mohla by som otehoniet...viem ze neziju vecne..ale tak ja si neviem pomoct..mate niekto podobny problem?
Asi som hlupa
a na brucho asi nie..skor ta vreckovka..len neviem ako to budem robit :)trosku zmena po 2 rokoch :)
napriklad alebo na brucho a potom to utries ...
niekto..dakujem pomohlo mi to :))som rada ze sa tu najde clovek ktory normalne vie poradit a hned neuraza kazdeho...a co sa tyka tych vreckoviek tak to ako myslis ze ked to na neho pride tak mu tam mam dat vreckovku?..lebo mi sme to hentak este vobec nerobili tak fakt neviem :)
lola123 na to aby si otehtonela potrebujes niekolko veci
a to aby sa dostatocne mnozstvo zivych spermii dostalo k vajicku a to sa nasledne mohlo uhniezdit v maternici
to znamena ze potrebujes vajicko cize ovulaciu
(ktora nastava priiblizne v polovici cyklu a vajicko cestuje 3-5 dni( niekde sa uvadzaju 3 inde 5 )
a spermie ktore vydrzia v zensom tele 3 - 5 dni ( v maternici kde maju idealne prostredie )
idealne prostredie spermiam poskytuje aj semeno samozrejme ze nie teplotu a takisto sa moze kontaminovat ale je relane hovorit ze za istych podmienkach preziju na vzduchu (alebo teda v semene ktore je na vzduchu) aj niekolko dni a keby aj nie v kazdom pripade neplati ze spermie okamzite skapu ked sa semeno dostane na vzduch
ked sa dostane dovody tak skapu aj sa zmeni konzistencia
na to aby si otehotnela z nohaviciek ( nie z nohavic ) by sa vnich muselo nachadzat toho dost vela ( to by bolo asi neprijemne nosit )
a potom by sa to muselo nejakym zazracnym spossobom proti gravitacii dostat cez pysky , 7 cm kysleho prostredia v pochve aby sa dostali do maternice cize by si ich musela "nasat" a museli by prezit to kysle prostredie (pocaz vzrusenia sa vylucuje sekret ktory neutralizuje pochvu)
ak by sa ich nejakym zazrakom dostalo dost do maternice este stale by si mmusele mat plodne dni
pride mi to ako nerealny sposob otehotnenia teda pokial nebudes chodit po rukach :P
ked to mas niekde na noviciach alebo ked mas este nohavicky a on to ma v slipoch ( ak to teda dobre chapem ) neotehotnies to by bol asi zazrak
v kazdom pripad doporucujem tie servitky je to hygienickejsie a myslim si ze budes kludnejsie spavat :P
neviem si celkom predstavit ako by sa mali spermie dostat dnu ked ides na wecko ?
btw moc spermie takisto zabija
aluska1..ale mne nejde o to ze ci som tehotna alebo nie ale ze ci sa da tymto sposobom otehotniet nejako a hento co som pisala
lola ty s tym neprestanes???myslis si ze taketo statisticke dohady ti pomozu? ak si tehotna tak aj budes, bez ohladu na toto forum...neviem ale asi je tazke kupit si jeden sprosty tehotensky test za 3 eura..skrachujes?
niekto...dobre ked sedi pH a tak ale niekolko dni to myslis na vzduchu?
Keď sa ti otiera o nohavice, tak jak môžeš z toho otehotnieť? Veď to nema logiku :)
Keď sa ti otiera o nohavice, tak jak môžeš z toho otehotnieť? Veď to nema logiku :)
sisi nieje pravda spermie mozu v semene ( ktore je na vzduchu ) prezit velmi dlho
ak sedi ph teplota prostredie nieje dovod preco by neprezili aj niekolko dni