Nosne mandle

luciferka

Ahoj, kazdy zakrok moze byt nebezpecny, zuzic pokial dobre viem, tak pri nosnych mandliach neuspavaju dieta, teda ja som ako 3rocna uspavana nebola.....bratrancovi vyberali tiez ako 5rocnemu ale spolu aj s krcnymi, takze bol uspavany, zvladal to v pohode, inak sa to u neho uz poriesit nedalo. problemy mu zmizli vsetky co mal a kvoli ktorym museli mandle von, klop klop. tak drzim prsty nech sa rozhodneme spravne......

premierka

Ahoj synovi pred rokom vybrali nosnu mandlu,mal vtedy 2roky.Dali mu do nosa kvapky ktore ho oblbili len lezal lebo ze to proste nevnimaju a zdaju sa im rozne veci,jedno dieta chytalo strop lebo sa mu zdalo ze je teesne nad nim,druhe bolo take aktivne ze ho museli drzat,syn lezal mal hracku v ruke a nedokazal ruku udrazat vo vzduhu tak sa bil s tou hrackou po nose.Zobrali ho do 5min doniesli s placom a bolo o tom.Ale najhorsie je ze nemozu tie deti jest pred a po,este tie starsie to pochopia,ale on to nedokazal pochopit.Mi sme boli jednu noc v nemocnici ale to len tie mladsie deti a tie ktore byvaju dalej,lebo rano musia ist na kontrolu.Asi tolko.Drzim palce aby to dobre dopadlo.
Ak smiem preco mu ich chcu vybrat??

mate59

Nosné mandle sa ináč ako operačne vyriešiť nedajú.Môžu narásť až tak,že znemožnia dýchanie nosnou dierkou.

zuzic

idu ho uspat? v dnesnej dobe to uz neni take ako kedysi, samotny vyber je bezpecny akurat narkozy by som sa trosku obavala ale pre dieta je to urcite lepsie ako lokalka. nebude mat taky stres a traumu kedze si nebude nic pamatat.